<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?
返回列表 回復 發帖

大家覺唔覺 ?

E + 香港 d 冬天每年都熱緊  - d+ g( i, o2 L/ H; k3 v

+ p: L% H2 h, w2 T: ]呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   ' s( E% s5 U4 Z5 U

9 e* S- x- O7 a0 R[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
有少少似係秋天既感覺囉
Originally posted by to99170 at 2007-11-19 03:35 PM:  S: x2 R! T# k3 r5 i
有少少似係秋天既感覺囉
0 j* Q" o% `$ @+ L+ e! u9 \, o8 `1 ?' I1 c
我直情覺得係 Summer -____-   你話死唔死 ?
我屋企無冷氣~都仲未死得...仲有就係冷氣唔係必然...
其實近依2,3年已經咁上下
Originally posted by webber33 at 2007-11-19 03:28 PM:& s2 H9 p3 d% z
E + 香港 d 冬天每年都熱緊  
) G) Q" Z/ S, `* {; `, D$ o( Y
( c+ c0 n2 P2 u) A呀爸係咁小我冬天都要開冷氣   " N! \5 O% O+ U* O9 h3 @

2 A9 `5 n0 C) I' d- C3 ?/ S6 Y[ Last edited by webber33 on 2007-11-19 at 03:29 PM ]
0 M; l5 T1 D' D我都想小你喎# |1 j9 @% s, q# k% t
依家都重要開冷氣?你無野下?' I8 g# Z! b, f! n9 ^& ?' t* s- o
. ~- ?% a' X: k0 v! t2 i, H3 u
點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
Originally posted by chong2002 at 2007-11-19 10:37 PM:/ {, h5 _5 ~( C+ l1 i9 |  b9 n
* ]0 i2 A5 w0 B4 R
我都想小你喎  C( }* W8 k* l# V
依家都重要開冷氣?你無野下?" A, `3 ^0 B' W/ `# f* t. m

0 M3 m. t. \2 b, o" p點解冬天每年都熱緊呀?咪因為有你依類人囉
6 `+ E  M7 |* ?/ |9 `( A3 J2 y) j$ D+ B9 X# z
係啦, 咁唔環保, 離譜.
$ Y  p0 O0 z: u政府都話冷氣要開响25度, 而家得21,22度, 仲要開冷氣!
6 X! r5 O. i# O$ L, s% a! Q佢老豆小得佢少, 應該幫地球小埋佢一份.
所以大家一定要記住每時每刻都注重環保啊!
覺呀  
5 ^1 G: S- x- O因為有樓主你依類人小小熱就嘈住開冷氣  
" `# Q0 j# q$ n4 R8 }" n: h令到全球溫室效應加劇 導致氣溫上升 ' }$ l+ I% D* T2 W. d3 ]
到最後咪搞到香港無左冬天囉  ! [* D- J% K3 ]) O1 s6 Z* F: G
( c# A$ ~: g$ X, z9 h
想個冬天 係"冬"既請注重環保 愛惜大自然
依家甘涼都開冷氣?
0 j. n# L; E" ?% u8 b+ S佢老豆小得你岩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。