<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 31號會唔會去倒數??
返回列表 回復 發帖

31號會唔會去倒數??

我唔會!!) B# p% H/ s7 G' z* E
因為都唔知為乜!
我果晚會留在家中同班fd 開p 一齊倒數,  A' q2 N3 D: F9 S
出街一定迫到死, 又多人, 最憎!
我怕迫人...所以唔去倒數.....
去果個都傻啦, 為什麼數10物秒要同人迫餐懵, 去唱K倒數好過啦
Originally posted by fabric at 2007-12-27 04:12 PM:8 V* D) J4 d1 n8 t/ b- I
去果個都傻啦, 為什麼數10物秒要同人迫餐懵, 去唱K倒數好過啦
- K! k/ r* o. l我早三年去過......
7 U0 _' Y& A7 y8 @數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)# W5 H( {( e1 y" P9 E
企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 02:33 PM:; ]: B+ h3 J% s3 s3 w
我唔會!!. }7 c2 v! N6 N5 q* W+ Y2 S$ Q
因為都唔知為乜!
+ M0 |6 }1 s8 b! S% |( A為慶祝新既一年又到啦
8 N/ K, S. G' Q) `9 g新一年要有新開始,要有朝氣d
* |( J, g& A; j) j3 q一大班人開心下,熱鬧下,人都精神d  [% ^/ _" @5 T
為新一既年渴采~& K4 g; z* S9 N# f
3 z: g3 ~; v7 t/ q5 \
正如你生日點解要慶祝?5 B6 v" y' c  V$ Y' h
因為係你又大一歲. s7 N0 f9 H! F3 f6 J4 J: r

# l( w9 V9 l/ r: {) i倒數唔一定要迫既,可以去沙灘玩都唔錯,唔係多人,又可以燒野食
4 E+ ^8 @6 v  j6 }( i9 g; ~2 ?/ p' S( W3 R" P4 W
我反而對倒數聖誕節有d 反感...全世界我諗得香港人會係平安夜去倒數=.=- Q/ ]5 n% N, ~; B& v
真係俾全世界笑' A& d/ ^, j% g% Z* ]
/ W* T- f. ^5 l9 s
[ Last edited by chong2002 on 2007-12-27 at 07:20 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by HansChan at 2007-12-27 04:16 PM:$ u2 r- ^+ J. Y8 Z
0 Z. y9 ?( `% P* g' `7 Y. B$ I) G
我早三年去過......8 ~7 n, `7 k5 A6 H1 l$ p5 x) L
數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)
+ U, Y9 V0 o8 `# |+ |( f9 D企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
3 T: p. s* ^! d8 _哈哈,哩D咪無知囉~~
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 04:16 PM:
$ c3 ^; ^& Z5 {: d
5 p+ r1 O3 @3 j. v# V/ ~我早三年去過......! x- E, h  d7 s! v* y3 q
數完....啲人好開心(我都唔明有乜甘高興.)
) f; y7 F; w% _3 K$ _1 j8 W企我前面兩個我估十四五歲左右既學生妹仲打車輪.........
4 l% }. ~3 t% ?8 G

6 v7 e4 e! S1 G0 V, {其實倒數,只係d後生仔找個籍口[打車輪]姐!
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by oz2 at 2007-12-27 07:43 PM:
5 i, S1 N' j' [/ e+ |8 R8 c( ]' V
6 Q- e! H. l* i" {1 `3 H" Q2 X% s
其實倒數,只係d後生仔找個籍口[打車輪]姐!
6 Z! W, G/ O4 |+ T. }係兩個學生妹.............
Originally posted by HansChan at 2007-12-27 11:19 PM:: d  A5 ?" {* X6 `4 ?

& C4 x' o* ~: \9 X4 [0 f係兩個學生妹.............
( g3 M# T/ x+ V
oh!!!0 ~' \! i1 Y4 R/ }% O6 y3 O) Y
那麼難得一見的情景你都看到,我相信那次倒數你應該十分難忘啦!!
, d( M$ ]3 J( E& w( U+ X7 u(我都好想看)
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 31號會唔會去倒數??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。