<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 平時o係office有咩做
返回列表 回復 發帖

平時o係office有咩做

公事 私事 都講得~~
吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事.....2 h1 o3 \3 D5 k$ E( [
9 |. h4 _& b! @$ y8 S" g2 A* n
差唔多啦.........
Originally posted by shanlinlla at 2008-2-16 02:34 PM:$ t% l& L. |4 z$ J
吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事.....
* n1 i( i; `& m9 Y; P
8 y' [( @' Q2 J" V差唔多啦.........
6 j: O0 c# T+ h# s# r* Z0 }( ]/ @8 c
quality of life wor!) o& H- f. V% L# V! \& ~# u
haha
同女同事玩....有幾個女仔成日都著迷你裙番工....緊係乘機一起玩啦....
9 d% n. p0 S+ R* B$ |重有架...如果想聽...再講比你
好想聽下^,^
鬧老細囉(因為佢比較隨和),我地成日因為公事嗌交.可能我好憎佢啩% V3 q' m! [3 D$ n
同D同事講下股票囉!講下依家D女咩樣先最正囉!
吹水....上網
打飛機
Originally posted by shanlinlla at 2008-2-16 02:34 PM:
0 p$ i, A! z2 G! l0 l& ~吹水....上網.....成班人講咸野......撩女同事.....
0 X- l6 O6 n; c- E差唔多啦.........
& t' k$ s8 I/ X# v* W+ v. f. Z% L7 m/ _0 h. x7 s
咁正既-o-: D3 w; Q" z2 S. P% U& g# x2 q
  v" W+ F; C/ l) N1 m
Originally posted by a1036043 at 2008-2-16 03:24 PM:2 q9 |, V. H- X) q0 _- H0 Y4 \. u4 p
同女同事玩....有幾個女仔成日都著迷你裙番工....緊係乘機一起玩啦....9 d8 V5 @  ]; U- n6 G% P2 {% F: B5 J
重有架...如果想聽...再講比你
: A& W0 F" e: H" b" L- S
$ b! J4 N! g) M3 _# H2 P& F0 ^
咩工黎嫁 好正!! xD! ?7 C: Q; i, \& M% x/ Q% H9 \
繼續講繼續講
& g4 y8 _$ j7 u* l- E" B- ?  B! W
Originally posted by 劉偉明 at 2008-2-16 09:31 PM:
2 K8 Y, G  u& a鬧老細囉(因為佢比較隨和),我地成日因為公事嗌交.可能我好憎佢啩
2 c0 s% o, g# ~" y2 h( }6 ~同D同事講下股票囉!講下依家D女咩樣先最正囉!
, S' V* v) y) }' r

: G8 t. l7 I4 |鬧老細*.*! R" C% v/ |5 C8 ^4 [
你係咪叻過老細果d?
% ^  z/ U1 L4 J9 m
9 E2 v5 Y3 S5 M( I
Originally posted by thomas701 at 2008-2-16 11:01 PM:
4 n3 [+ C1 z! y2 F5 |3 @吹水....上網
2 J- s- U4 T7 j; {+ {

* h, p- g5 w0 k咁通常公事有咩做@@?
有冇去廁所訓覺?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 平時o係office有咩做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。