<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇
返回列表 回復 發帖

大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
我有唔同意見~~2 Y7 ^% e1 ]2 v1 X- L
事實係...7 P3 h8 q! ~/ b( ~
佢冇乜野真係要我地去原諒,
- {6 z  M, E# _; y9 P8 ?/ c% _只係我地(觀眾們),  s  J. D" {; m7 i
能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     7 u  @3 ~" y. J! [" F# A- d# {: s
現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感 ) t& `: t( o  T8 a8 N
她又怎能再生存在娛樂圈呢?
樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
藝人始終都是公司一件產品,要他/她表裹相同,唯有各位,特別他/她的迷哥迷姊用天真的態度和加添幻想.....等。$ P# f% n, H: R" c
# x+ R$ i, f. {2 E! q* L' y
君不見先前有其他藝人同樣令人驚訝。
Originally posted by OFTA at 2008-2-17 12:33 AM:
& M; `. S/ B0 u: x) r/ `; F% J我就未囉,一想起佢隻黑鮑就把九幾火
; S2 @8 x1 B6 b$ H" x0 b版主按:9 v2 h+ Q0 p3 Y
鮑你睇咗, 又把九幾火, 即趙完唱....多多冇好人呀你!

* n2 P5 @. z3 [# v( }4 p6 C
. s2 X' J* m4 Y0 E# z: Z[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:10 AM ]
Originally posted by infjlam at 2008-2-17 01:11 AM:0 b5 a0 e- F% `/ k
我有唔同意見~~' m# j* g7 N( y% w7 @+ ^
事實係...
! C) h2 k) n; Y" y佢冇乜野真係要我地去原諒,' R. J) T4 t$ E% S8 D8 p
只係我地(觀眾們),
% C& p. Q% Y& S7 a( |* }能唔能夠再接受一個咁『表裡不一』o既藝人咁解o者~~
2 E) i3 h' d/ }* u% j4 F2 B* s
; N! r* n1 n) ^( ]$ d) _# v: b
版主按:4 }$ O( @. C; P$ T; [7 e# z3 ^1 Z
人地講明係藝人, 並唔係「真人騷」, 做戲咁做丫嗎老細!
) E% Q& p- Q/ S* W/ U6 l5 X唔通蒙面超人真係打怪獸咩??? 唔通d差佬全部都正義咩??? d法官全部都公正咩??? d西多士真係有屎咩???

, A, V7 T- e% x2 [' f: L8 S
8 [- _6 T7 K+ o: A+ R+ U8 E8 N[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:12 AM ]
Originally posted by phenolphthalein at 2008-2-17 01:54 AM:
2 \. O  u1 ?9 J' O: J0 _  r5 `藝人的形象就等同佢既藝人生涯一樣重要     + L) G% K8 v" R; o/ C' h
現時情況不單只是沒有形象 ,重有很多人對佢有反感 2 w% F  t0 W4 I1 y) P' f5 r
她又怎能再生存在娛樂圈呢?
2 n1 i" N9 r! c) Z# S# W
Originally posted by 迪達拉姑 at 2008-2-17 03:02 AM:
, m- j; v8 ~) `, `* h* ~. ]' `+ z樓上講得岩..唔論到我地講..亦都唔係原唔原諒問題.有d野係跟足一世..除非有洗腦法..
: ?! l9 I+ w1 I8 E
Originally posted by 諸藹孔明 at 2008-2-17 09:09 AM:, A+ y9 O/ _* q3 S* c
藝人始終都是公司一件產品,要他/她表...
3 e9 }& [5 h7 n& E* E% z. A# w6 {1 h
9 I' M2 `$ d7 g0 e/ \) ?" L; n版主按:
) Z1 v- f8 a% _: \( D% U藝人係一件產品既話, 各位老細付出咗幾多$$呢, 洗果些小就要人終生奉獻???  你咪當自己係上帝得假..倒轉頭叫你做制唔制先???
- c. `: j$ U3 K- f* g
- x9 C* y- z; y% @$ d人地工餘時間消遣吓又唔可以原諒...我估你唔係要洗腦係要醫腦.
2 T, s7 M% `. p3 X" Z: y1 M

) P- r  P0 Q* s( T[ Last edited by d228216 on 2008-2-17 at 11:34 AM ]
Originally posted by d228216 at 2008-2-17 11:10 AM:- A+ C# Z+ P- |2 n* W
; \4 y" `- }: o
7 o% C9 d6 S# c  V# e! g
版主按:
7 J1 [( \& _& s  M. B人地講...
- u, x0 c; k* E社會要求法官公正,要求警察守法,要求西多士唔會有屎" r. |2 h& P: F0 |+ y! e9 h
這是普世價值
5 t, A/ [- i( o1 h1 K, b我唔會要求明星做聖人,但唔該唔好扮住聖人去做蕩婦
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
根本無咩原唔原諒,
; @; O; A& @. [0 K) a7 @' J4 A請問佢錯左邊度?
5 t1 n3 D0 c0 h) H2 s! J因為隻飽黑果頭?
& n4 j; Y# K# v  {& [0 e, S男歡女愛有咩問題?# a5 k" V1 w( s9 e" s+ v# v- m
藝人做愛有咩問題?4 p5 Q2 H" A' x3 t, H  i7 l/ q
和尚做愛就有問題遮
+ \/ X& v; v1 Z! d' O3 P不過和尚夢遺有無問題?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家係唔係已經原諒左阿嬌喇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。