<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最近我屋企竟然發現有小強...
返回列表 回復 發帖

最近我屋企竟然發現有小強...

竟然係咁凍既天氣都見到小強..
, N0 G& w5 U  f8 F重要唔係一次,,
! I7 _% r3 A) i究竟係我屋企dirty 定係 ...; P6 U% c, b3 g* }3 y# y

& [% A- z1 {9 R5 f! Z好奇問下3 H" R/ R2 g" u) I* ]5 R) u- R! s
巴打們有冇同我一樣既情況?
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

小強其實咩天氣都有既..........
7 z" q  I. |2 K9 L" W! V) w( h8 [/ D好多人屋企都有........" `) ]4 g+ s# h; H$ ~$ h
唔駛咁驚掛
"小強"好似人咁不論凍熱都要食飯!8 c1 S. z& }) n1 \' y3 `
應該係你屋企污穢
唔係掛,
0 }  |0 ~3 I! I( z- K; f# o5 g呀媽話小強冬天唔出黎架,$ n( Q, j' `2 h! P: U# t" u
冬天既時候,你地有冇見街有小強出現?1 p( v# O- }8 s3 V
反而夏天真係通街都係架嘛,,,
& _( B! u- L! W+ \9 k. w
. M1 w+ g2 X/ ?; F6 rhttp://hk.youtube.com/watch?v=dsv8rJSXA0A) r. u" W+ w+ V% h6 X0 H

8 N" D) f5 ^& Y( Q. z[ Last edited by chong2002 on 2008-2-18 at 09:00 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-2-18 08:48 PM:6 l" R9 Q+ Y3 ?
竟然係咁凍既天氣都見到小強.." ]6 f4 R" ]7 d  i) D1 C4 H
重要唔係一次,," R4 _% c8 ^2 |, M
究竟係我屋企dirty 定係 ...  ?1 Q* @( ^, d- Y
7 W: X% a2 z: z- A8 A  N% b) ]
好奇問下
2 G* F5 K6 s# s  n! s$ K巴打們有冇同我一樣既情況?
5 L3 C' }9 Z* s8 E1 y# B0 b. c
幸好不是米奇
目標唔怕多 ;)
天氣凍係會少d機會走出黎, 但係頂唔住都要搵食ga....
我屋企真係好耐冇見過小強lu.......
Originally posted by ThomasKoon at 2008-2-18 11:50 PM:: U; X  z& b/ ^9 n
我屋企真係好耐冇見過小強lu.......
! j8 {, F! O4 U0 v+ E" |6 T: c! U( R0 p  l3 Y4 h4 a/ h6 J
我都係wo# L- G, j. U2 J+ P$ N
唔知我住22樓既關係 定係點...真係好多年冇見小強..蟻..蚊 蜘蛛- a: c' f6 a7 b# A& k
只係一時時有支 巨型飛小強 , 最怕= =" , 撞牆撞到"part part"時...& `8 Q+ T  _0 r& t7 y2 B
% |* ?" G8 W) `# w
(題外話...)
" x" ?% x: b+ j  t4 |" q不過我覺得個原因..可能同四腳蛇有關 ("炎蛇") 5 u3 W3 o6 u! H. W
my home n年前早就比四腳蛇入侵 , 咁多年黎 大大小小 BB 都見過晒 , 最記得仲要有隻大肚= =好噁 , 巨型又透明又肥 , BB既細到好似指公頭 , 仲次次汁屋都要汁屍
: `+ |% d+ y( q4 k' w, S* C: J最難忘既就係夜晚去wc 踩到隻....feel 好噁 似軟糖 but好滑...
: }/ D. i, _& Q7 R; n而家應該變到大家族掛 , 夜晚有時會聽到叫聲@@, ^) Q/ g: R$ z+ C. D8 V5 N- U
% H& J% @1 ]* t" S7 [  T% T* E7 M
仲有...10年前到 , 我見過隻手板咁大既蜘蛛in home...) z* L  i. z- r( V3 l5 l( G3 d- M2 M

5 D# O: o, V- J- n3 r5 Z$ p[ Last edited by Miz on 2008-2-19 at 03:45 AM ]
我見到中型size係茶杯下面d隙位..用野噴左..* {" M) n" p% k
幾年前搬黎成日晚晚有一隻好大隻行過廁所門..行落d報紙到有聲..好恐怖..之後買連環殺絕個d毒藥..就無見兩年..
可能係變種
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 最近我屋企竟然發現有小強...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。