<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 殺人犯係咪特別蠢架呢?
返回列表 回復 發帖

殺人犯係咪特別蠢架呢?

(不知在這裡發貼,是否發對了地方?若發錯的話,麻煩版主幫我移位,唔該)
- z: e" A. Q9 Q6 @) T: N  X
0 a5 @- q3 ?$ m1 g入正題.../ i8 D% ]% X! R  J

: g- E+ D0 ]) l6 u# l發覺好多殺人犯都係同出一個錯誤,點解每次殺完人後,都一定要用死者張八達通?  h# ?7 H5 a/ |9 K
  Y9 A: k8 K4 U
係咪一個指定動作黎架?每次都係衰係張八達通手上(雖然呢條鳳姐殺人犯係唔值得同情)
8 O5 e% C8 O$ S, H, b1 Y! G
% @% D# j$ F3 o定還是叫"天網灰灰"呢
逃之夭夭o個d又冇人知o者
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:12 AM:
$ ?! E7 Q3 r) {( p$ T; B(不知在這裡發貼,是否發對了地方?若發...
* k3 D$ `4 ]; d5 }8 ~% X8 t" {0 V& D) l
到你殺人既時候就唔好咁蠢啦
Originally posted by wcchan886 at 2008-3-25 12:21 AM:( F& `, {6 U2 T% w2 w1 v% b

8 z2 ^9 f9 M* V- {8 S0 W  C- y( I; n& B! N
到你殺人既時候就唔好咁蠢啦
9 e: B: A/ p: b) s8 ]/ N! @8 p# [
/ s: y% N& p& i你都係呀3 m, T" b+ ~: N/ d; k
  T' _3 V; M3 v# m+ w
9 T( _5 g9 g3 q, H
Originally posted by 阿感 at 2008-3-25 12:16 AM:
1 c, _% y# U1 m; h' F0 L逃之夭夭o個d又冇人知o者
' U. S5 @* ?6 b$ r5 E2 S

4 E% p# O1 M  l8 z; l. {0 [
1 e1 `0 v' m2 \$ J" l! L二個鳳姐殺手都捉晒啦
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:23 AM:
- ^3 d; R# H" t4 b5 e- j8 x2 |+ y# K+ q" E0 W+ S

$ X& ~0 ^& T+ \% B; w4 X' a7 l0 g你都係呀3 P6 j/ ^! C- u# e" |4 z; A2 h; a

4 \& [. y; A1 w1 a1 ~; a- g" d2 h: \  V) H/ Q3 c' u5 U! k! ^+ Z
% M) T) z3 ~* \1 O
  }& r) T2 [! `( U! ^% _

: `! K, |+ Q- L二個鳳姐殺手都捉晒啦
! c% F/ w6 r* m

# ^, p# m! x; @# s" R捉左兩個,仲有第3個...費X高
如果動機係錢, 咁八達通最起碼都值$50, 如果窮到去殺人,
- t5 Z1 d% |9 J; N) \更係用埋張八達通去喇~
Originally posted by wcchan886 at 2008-3-25 12:37 AM:5 s2 v7 o& ~4 Y8 O. N$ l
' ]+ E7 k1 X4 h* E

6 r/ ]# B/ O6 T' M- l+ M! @  M捉左兩個,仲有第3個...費X高
; j9 d8 j% F9 O# {
# d- n" B% M% L: v& S7 K你咁都知道睇怕...我要殺人滅口先得喇
Originally posted by kuru at 2008-3-25 12:54 AM:
: f) R3 i( o$ k  e7 N如果動機係錢, 咁八達通最起碼都值$50, 如果窮到去殺人,
& p/ S  r& ^% h. P; O更係用埋張八達通去喇~
* `9 G8 o( x, o9 o9 I& s! C
9 \1 r2 M, J- ]$ y7 H& n( X% y) o0 U, |( ]; m# \
咁咪就係抵x死囉而家咪幾好,以後唔使為錢煩,一日四餐(連宵夜)都唔使錢
Originally posted by 費事高 at 2008-3-25 12:58 AM:/ ?6 V- i2 _- j+ I; f2 g' b5 E
% P) \5 {7 k) C/ Y

( Q- p- T7 U0 x你咁都知道睇怕...我要殺人滅口先得喇
6 X6 C' y5 s0 \' x

7 v, k0 h7 H9 _唔好啊) s+ f9 a4 o4 q8 K; ]
最多唔爆你出黎
佢係唔夠常識& Y! d, M" d5 i9 V

+ y* V% a5 j! v! d- q我過兩日開下個post 大家討論
. j: R- \4 x* T! j. }# J$ B: g
" H9 {& P) ]! u點樣殺咗人令警方好難查同有機會查到既方法 , 原因
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 殺人犯係咪特別蠢架呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。