<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 超級無敵大肥佬
返回列表 回復 發帖

超級無敵大肥佬

今日都市日報 cap   h) [' y1 A/ X3 E8 Z. t

/ v7 p# r: A, `- z) P2 M墨西哥42歲男人Manuel Uribe是全球最肥男人,曾一度有1225磅,但在努力減肥後,目前已減了570磅,他的目標是220磅。 (互聯網)* N5 w' {! g& S; s" g8 q

7 k( j- c" z5 x; ]8 ~& g[ Last edited by 661740 on 2008-3-31 at 08:37 PM ]

625 x 415 PIXEL下載

有冇佢減肥既過程睇?' w7 i( L1 n1 Y7 Q5 J/ J9 e
除左節食之外佢仲可以用咩方法減
無錯... 你確實係睇我唔到!!
1225磅,可以做到12個我@@
Originally posted by 睇我唔到 at 2008-3-31 09:41 PM:
; o. ], K: t6 D. x7 @有冇佢減肥既過程睇?
3 S- T: i8 }5 V5 Q) X  s3 B$ j除左節食之外佢仲可以用咩方法減
& [0 V# r6 {& F$ X, f9 C; o3 a1 [切???? haha
Originally posted by kempesito at 2008-3-31 21:48:; G" O0 ^1 [) ]9 y8 l# I; M% }- Z' t

- z' Y& r( c, A/ y  E" @/ r切???? haha
1 A# Q9 T9 N" n9 s) G; t. A# z2 X* m& Z

; C: U$ o7 v- n! I- e# w
4 ]6 r) B' i# x4 s/ R% A% t% q6 x# r1 C" W: k- U0 o
仲有佢隻大脾搞咩... 又黑又爛皮
Originally posted by 睇我唔到 at 2008-3-31 09:56 PM:6 C. F6 T# A  T5 ^% r- Q0 H
/ `5 S- K0 D1 r7 U& n! A' K1 b
5 u% k* g5 ]; L# K

4 Y9 ^$ o8 l% S1 W* _! C
! ^) w3 `: ~3 i9 Z8 s1 |- F- l5 V
仲有佢隻大脾搞咩... 又黑又爛皮
9 {' u& `% L, ?# k
肥人係咁嫁% q7 n; o$ a' |6 C
因為血管差好遠先到.....& }1 s! t1 L9 I& ?1 k9 h: ?
果度基本上無咩神經........
5 d7 [/ L8 V; z3 z+ a咁一團肥肉o係度當然會腐爛啦
Originally posted by 自由神 at 2008-3-31 22:02:
* ~  T- s( T7 u3 n/ F
# E( f8 x9 U1 M5 n1 i+ m肥人係咁嫁
: d5 Z) K" }# p2 j7 P4 V) O因為血管差好遠先到.....
8 v* }& Z6 _* R: l1 i果度基本上無咩神經........& ]7 M. n3 x3 [1 s
咁一團肥肉o係度當然會腐爛啦
* \( r3 @2 b. ?* d, v% {' p

% I/ y$ p2 x7 U9 \" @! [1 s: [0 X& T1 |# b9 B
嘩,如果佢係屋企仆係到,唔知要幾多條友先抶得起佢???
點解 5 見佢條焦焦既
我反而好想睇下佢條JJ有幾大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 超級無敵大肥佬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。