<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 關心妍,江若琳 @ 奧運蘭桂坊嘉年華 -18/7/2008
返回列表 回復 發帖

[star] [自拍] 關心妍,江若琳 @ 奧運蘭桂坊嘉年華 -18/7/2008

日期: 18/7/2008
活動: 中銀奧運嘉年華開幕典禮
藝人: 關心妍 、 江若琳 、 王友良 。
時間: 20:45
地點: 中環蘭桂坊

臨走新城過DJ 預告周六6-8 & 周日1430-1630有其他歌星.

Part 1 - 關心妍

2064 x 3104 PIXEL下載

評分次數

• d228216

Part 2 -江若琳

==END==

太夜la,無去到,只有等下星期書展找ling

828 辛苦你la無去都有得睇
果度比入去??
早知我都去啦
thanks for sharing!!

江若琳好正,C hing upload 上來真快手,好。

報料:
7月19日 8:00pm- 10:00pm 李卓庭、VEGA、文恩澄、賈曉晨、裕美、范萱蔚、王者匡
7月20日 2:30pm- 4:30pm 衛詩、應昌佑、廖羽翹、麥家瑜、王者匡

原帖由 ckp1117 於 2008-7-19 02:09 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
果度比入去??
早知我都去啦
去唔到都未必係壞事,初頭前排間開佐狗區俾狗企,
而D fans同拍友企狗區的兩側,
點知到臨開SHOW時,個公關不斷問人係咪狗,
唔係狗的全部要離開個台的正面,去後方或兩邊企,
當時佢無問我我就詐傻,到佢最後發現我係人唔係狗的時候,
個靚女公關要求我離開,但我同佢講我o係度企o左成個鐘,
你唔同我講,依家你叫我走???
佢見勢色唔對,佢唯有妥協話只要我唔阻住D狗,佢就唔理,
無謂大家難做。 所以昨晚被成班狗圍住我。
當阿JADE唱完的時候,現場又解封。所以影江LING時, 所有人都好好影。

最攪笑係廢墟台個攝影師原本全場都企在狗區,點知江LING行埋FANS堆度影相時,
佢竟然衝了出去,跟住群狗衝向江LING, D食蕉如臨大敵,食蕉不懂得分辨人同狗,
將所有狗趕晒落台。

評分次數

原帖由 teddybape 於 2008-7-19 01:08 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

當時佢無問我我就詐傻,到佢最後發現我係人唔係狗的 ...
原來食蕉係娛(漁)農處趕狗的

teddybape 唔怪得你d相這麼正面la
jade 個樣好肉緊,係唔係唱龐貝,21世紀呀?

原帖由 teddybape 於 2008-7-19 01:08 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

當時佢無問我我就詐傻,到佢最後發現我係人唔係狗的 ...
今日去左影,入左狗區,今日一個記者都無,我中要企正面,用55mm狂影
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 關心妍,江若琳 @ 奧運蘭桂坊嘉年華 -18/7/2008

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。