<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。
返回列表 回復 發帖

D電車男好唔掂。。

今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男2 ~' y9 N9 b* O+ ^! b4 [

# L% ]+ }5 ]  |0 i) P6 k1 H同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感$ [* z  e/ Z" @0 m) j9 B! d" Q
9 J" m1 g8 `/ a" M
那個偷偷跟著她一直望﹐ 她有留意﹐ 便嘗試備開電車男
. E' J0 V/ I+ b
1 s6 s( Y! ]7 o) Z9 I( G3 Y但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖”; ?2 f5 `* r* P# [+ ~) v
' Q* W& o* k) C: p; J, m
電車男﹕ “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”: L- I& ?9 t& W, V

s9 V* ^% D3 b( H7 @5 p: B, F女士﹕ “sorry, 唔該你專重D”. O* w6 q0 W# ?4 r
/ o8 M8 b7 u6 Z; r7 b
我雖然趕時間約左意大利大客見面﹐ 但我真係睇唔過眼便就過來 “你話邊個係港女﹖”' p9 Q" @% Y5 |- _# N$ p

4 b; \& p; J8 G) m% g電車男見到我有D驚﹐ 因為我比較高大, M4 m- S& C3 }* Q' y6 G

: q% c& G- `2 c4 D+ `" n- D2 x/ \我話﹕ “唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
# i! H, \, v) |# |* V* p# r, {/ I) ?) e4 q
電車男﹕ ”sorry lor."﹐ 之後走左7 Y6 K7 P" L. L1 X7 h$ i% w9 M) S
" r: f: L( \/ `1 U: Q# Z

# I4 G# m  }+ S  kD電車男正一懦夫﹗﹗﹗ 又無聊﹐ 學人色心又起﹗﹗﹗9 ?% `. h2 H4 D0 m7 P6 M/ K: A; O
) f% o( w  i- F/ }5 X2 T, x
無鬼用﹗

評分次數

我唔明點解望下唔得...% |* t+ e/ M$ @7 h& l

, n, y  `9 M" E不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
# _4 Q3 N/ Z8 ~今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
5 \0 L0 Y1 \( S5 x) K$ ^/ j+ G
$ l3 U) i7 J  f" |. Z, Q同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感. |/ K  L  e% K
8 Z: j& y$ j' _8 E8 M
: Z& u/ n2 L8 ]2 R+ [4 O; o. o: S& \* f- j  Q, a3 R" E
但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
英雄你真係好掂呀
原帖由 joeydick 於 2009-6-25 10:45 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif# n) Z: v# l8 o9 M
我唔明點解望下唔得...1 a$ w, t$ `( K' O0 ?+ P. V
! I: w$ y- t# {" v* {0 W$ K) i
不過佢無啦啦話人港女就唔太恰當
上腦囉果條友仔
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:52 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif+ K9 @6 ^3 Z+ J; h$ L' X0 I
英雄你真係好掂呀
- H3 l% {) t  h" W$ j" t

0 [5 |% P3 `' L+ y* G5 v多謝你支持, thanks so much
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:53 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
8 k' g1 }& X$ K! U
& U4 u5 u* v! D+ d7 Y$ w4 ~* b4 D0 i4 L; Y# @! w* u7 u
多謝你支持, thanks so much
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”% Q) \* v" r) K! v
重點所在~* r9 M6 _5 o8 u$ p
果位女士咪嚇窒? 5 ^1 w' g7 |( E8 I7 D/ B$ U
佢無諗過有件型男咁型掛
原帖由 自由神 於 2009-6-25 10:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif  _" w! h  X& C
“唔該同小姐道歉﹗﹗﹗﹗”
  E) [+ S* r" b, H重點所在~$ Q! a- o8 n+ W' w# x9 z3 L+ Z
果位女士咪嚇窒? . S/ u- ~8 q$ p9 W: X
佢無諗過有件型男咁型掛
( h; o% ^0 T$ R: Y$ f; H% @* _3 `' V
* O. A$ v, x" Z8 ~& w. \7 Q
我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:58 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( _4 {7 m. w2 D  s
7 f2 N' }% S, w

- |$ g9 W, L4 l5 R5 M我個point唔係黎凝耀自己, 我係話D電車男應該識專重女士
我當然知啦~
- }/ o4 @' r- {; Q( u; D5 [俾著我見到,我都會做番一樣既野~
- ~) D7 p$ Y: d4 i( d, W但你既演譯真係幾精彩
原帖由 Babafett 於 2009-6-25 10:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif8 T- n8 `5 p. I5 y2 K" q4 @
今日去某某百貨公司﹐ 見到有個外形瘦弱的電車男
0 l/ F- r/ I' F$ u7 t' h7 v* s3 ?  T: @7 w& k- ?
同一時間﹐ 有一個穿得清涼的美女行過 (因為天氣熱)﹐ 而她穿的是健康性感
4 L, ~; |4 L$ e, ^* }- [1 q$ l5 x* C/ o
* [& ]0 S+ C3 \9 }
- @5 c: m; ^1 M7 t但電車男繼續望﹐ 那女士便說﹕ “你望乜野啊﹖” ...
8 `( }1 |/ A/ \$ |4 P) B* h1 x4 \, B$ [" s  c8 c
好坦白講我覺得您呢段似寫古仔多的 ,但我希望這是真人真事 ,如果是真事您也是漁人得利好明顯閣下一直望着那位女士
君不須防人不肖,眼前鬼卒皆為妖;
秦王徒把長城築,禍去禍來因自招
個句: “港女﹗ 著得出黎根本就想人望。”& ~( |9 U& ?. m, U
...如果對住 明顯行為係姣既   講都算% D; l( {  s# e; C
無啦啦對著d少布少少既女仔講     非常反感
6 |8 y! j5 v) O點解依家香港d男仔咁~"~   + c( ^; r4 Q/ l7 t3 y( }: q, c" I% E
就係呢d人  搞到人地對我地香港男仔既印象冇晒...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » D電車男好唔掂。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。