<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖

這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

# o$ ]* F' D% Q. U
+ S% Q2 f) i9 ^/ m7 s/ L看過一套叫 "Forgive & Forget"﹐ 我學識了乜野叫原諒別人。
7 ^. ^& A! ^+ g( ~
6 I& f0 t! H" @: _我真係情不自禁想問大家﹐ 你地對我仲有乜野不滿 ?
& S& t9 Q" J: ]5 o! ]3 f; b9 D% S3 w
我個account好耐已經無出過乜野幻想post
- J* Q& {$ x+ |3 A6 q
% ~5 r( U! Q( Y+ E係唔係講錯過野就永不肖生?
* t) D8 ^' h7 @# @9 N
. X( R% }+ |2 Z: A' _你地甘話我﹐ 佛都有火。香港人識唔識乜叫做包容 ?6 E3 p0 R/ K8 q( U- T
0 ~& G! S3 Q8 W6 U; y; V
7 R6 F/ v  l5 n! ~
講真﹐ 呢個世界每個人都有過去﹐ 好多人都無可能係100%完美﹐ 甘有D乜人有支格講D正面既說話 ?/ @7 ~3 y4 w  m3 m- n! i$ c1 @. |
+ X' ^- }% I+ s
點解你地要甘針對我 ? 你快樂嗎 ?
9 [5 v8 `+ _1 x7 r5 R# P
3 }# T/ [7 j% u4 H. i
1# Babafett
  l! j4 w; f) V/ ]; }' g! |) N3 h2 _' e5 u( j" ~2 D
其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....
: F( l  u. `2 e$ l  o% ?9 u人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
你煩少陣 就無咁多人要針對你 OK?
1# Babafett  + M, _) M5 p* P/ G$ }; y* G

' _) d$ D( {( u* n2 m其他人我唔知, 我就唔係針對你, 我淨係覺得Babafett兄你好funny好好玩.....8 {, b' E- @; ^3 g
人地開post, hamsubboy唔一定睇, 但你開post, hamsubboy一定睇8 Y' d1 o1 n2 q% A7 u. S7 e
hamsubboy 發表於 2009-12-16 11:50 PM
" c! I. d- \/ u: d

! o2 E/ c4 s  m7 E5 v" T6 Y你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
8 T- m9 T* a0 W' E4 d* x7 v0 u$ e9 T' H6 c: |
你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦. r% ?+ v% G  c2 k) P4 |+ r% }
Babafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
" x' N1 M: ]! }; S
! p4 B2 ^( I4 H; {5 D
你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
& @; P) Q" m7 r7 O% c, n1 {# w
# ]) E4 x5 ~: h  L5 H+ t/ @+ F) h你條J仲好玩﹐ 你快D返歸打野啦
9 `9 P) u5 C& |# H3 WBabafett 發表於 2009-12-16 11:54 PM
4 L: n: h& \- x4 U
( h: T0 r7 B" v. ]6 i2 T' `
WHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
一 定 會 成 功 。
5 J) c1 |" A5 \- N

) R4 h6 E  \: r! F$ H2 U8 xWHY DO U KNOW MY JJ 好玩? 我班女朋友話你知架?
" I# H/ P# y# [3 d. `, I5 S( m. Nhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:04 AM
, p3 D' _- p; i+ N+ `# g$ n

- U9 w; v$ F* h7 w8 N( a係你男朋友話我聽。
+ W, s4 ^# `+ |) ~( V9 n2 r" {$ d
: Y) j- }! R% g5 H* }7 TBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
香港是一個言論自由的地方,亦是香港可貴之處!5 B# b* t" g% V$ k* x2 Q+ T
我沒有針對你!很高興認識你!
+ M% p& ~0 G0 u; T% D( W但我係一個不折不扣既咸蟲,想來樓主也不屑跟在下討論吧?
7 O0 f1 n3 s6 N# J

9 J: f8 ?# w5 h; o2 v" c. {& k你無LALA 做咩叫我打JJ呀?  你POST鍾嘉欣張JJ相出黎我先有得打,  THANK YOU!  T7 [( D7 r6 a. r( x* E
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:01 AM
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦
0 M8 `9 ]7 `1 i/ C1 X& L
! J- x! w5 \+ M+ w1 |! \係你男朋友話我聽。3 V- o" C7 _! F1 P: _- j% z/ |

0 m3 x# o% \- ^& T8 sBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"$ m5 L8 h- i( b9 p! M9 N
Babafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
8 z# b/ P" ~% {% U
8 S% E2 a2 b8 N- y" `: O! V& G
thanks for correct me.
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。