<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇沖涼唱歌習慣?
返回列表 回復 發帖

你有冇沖涼唱歌習慣?

密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲
7 k; w' l* _$ w4 `/ j& l& m係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~
1# 中國心 ; @: f1 {7 }- S
唱咩歌?
密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲$ Z5 ^2 X" H* s4 Y! `+ _2 j
係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~% o  s/ B2 }  y
中國心 發表於 2010-3-4 04:43 PM
沖涼唱歌反映開心……好事…
密封四面牆沖涼房似足錄音室, 我搽番梘時好少開聲
& [9 T( n' [2 p( I, \# m; u# P6 N# n係淋水嗰陣就會大大聲唱~~~~難為左廳外我的家人的耳朵呀~~~~~~
$ E! L& J1 [3 k7 A9 Q/ I7 U中國心 發表於 2010-3-4 04:43 PM
% r0 ?- L8 ?( ^, |; P1 T密封四面牆. @  R  s5 j* g7 I9 Q4 q3 k
窗都無?
沖涼唱歌反映開心……好事…
" T' K( P7 u0 {! u+ P2 t4 I. J) {goodnicelady 發表於 2010-3-4 11:21 PM
自虐狂就真呢...
+ @* d) e+ Y0 j. j, i( Y
密封四面牆8 W' c# k% g1 C
窗都無?9 D  Z$ h% Z, [& K$ q  e4 c
Winters 發表於 2010-3-4 11:27 PM
只打開少少窗免露屁股俾人用長鏡拍到嘛
有~唱得好大聲添~
我諗唔太多人會囉
我諗唔太多人會囉 . X, L( B' r, i! N" T8 u6 B
魚佬 發表於 2010-3-5 09:52 AM
9 Y3 @$ s( X: g' _7 s但係我同不少朋友都有咁嘅習慣
有冇諗過合唱?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇沖涼唱歌習慣?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。