<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙 3 H1 a; l. h" a5 S1 Z0 D
( x8 Q! G% Q9 ]9 h, m* }
[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!
/ s4 l0 W2 `# y, s又要撩人抽,自己又抽唔起.......1 m  b7 |/ j( A; @
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
* `7 e' N) n9 g實質自暴其短俾全民睇...
+ Q: d4 H: F8 Y# q5 d1 _5 o要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
, _4 Y8 `9 F! F5 E: h6 z- g+ h諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!$ _8 M3 P$ M3 T+ p# M
又要撩人抽,自己又抽唔起.......: t6 V' c# T0 k- ~( M* s+ c) S
想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....$ h+ C4 T8 h) e
實質自暴其短俾全民睇...
2 h) y8 A* P3 F& D% _1 d# k$ Q要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!: S. G( ^, }' Y2 n9 S  K
諗住 ...
& `8 }$ ?' C3 VHansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la
0 v' M. v3 k1 {5 x1 ^唔好既係佢真係唔夠長毛講 $ v1 y2 g3 t) ~/ y5 l. a/ e4 K
但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進
; a+ l& J$ W6 x- p5 j$ H同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
( [2 r  S0 v- A9 @" K$ T咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la
6 P& c) }3 a7 {/ D1 I& c唔好既係佢真係唔夠長毛講
% m1 S4 H# m% y- a) R2 O% b但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進3 T  k8 x* `, n3 N
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
9 g! S) @5 }+ v3 a咁樣會顯得老曾支持率高d ...6 t& O2 q) c* `- _* j
SCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
4 R9 c& D- r  o1 S
都未必架!!
- r5 r/ B# m' G; V等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang
$ {% d" p" c" X* O; P3 nyakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
' N- G7 B8 b0 s" Y老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!
+ {! d) u  v/ T; R1 b8 @1 @
都未必架!!
% f4 V/ N" _% n8 E等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
4 X' c4 K* q6 J2 z7 c8 [HansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台
- l+ |1 i  m( g  f4 Z' A% A; R一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!
6 a  {" g7 s/ I- r9 Cgoodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
) c# _; E7 `  h佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。