<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖

你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,...." Q; W2 e% C. x
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....
; _, A1 A' C  F( y9 X/ W張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
6 K- Y7 P- [7 T/ l' q& A5 _& n拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條鋼線咁樣, (驚"倒瀉")......
8 e* Y; h0 h( }0 G8 j1 m8 G$ T+ j+ V; e- E- E: h
當然, 我都年青過, 我亦同意給年青人機會.....
* k4 i) K* Z/ r4 l; E# L, w但係果d"炸炸帝"唔想做, 扮睇唔到個客叫, 怕做錯怕污糟....就真係想d9佢!

評分次數

• admin

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
間野噤多新人
4 h# F! H' `+ k0 M! ?你見佢攞住滾野好快d閃開喇

評分次數

• admin

斷背大聯盟
我屋企附近間茶餐廳, 多了很多暑期工,....- @/ ~) u% |$ n- c4 {5 B% x6 z: Z9 ^
想叫碟飯+lemon tea, d細路你推我我推你 (因為唔識用電腦入單, 怕入錯, 怕俾人罵).....3 ]  `7 c& h3 E, [% t4 G
張table收左d杯碟又唔會拎塊布清潔 (怕塊布污糟)....
3 q2 r/ R* G# G+ Q, }, L* Z7 }, u拎杯凍檸檬茶俾我, 好似踩住條 ...
& R* ^/ _' o+ B7 ^/ Bhamsubboy 發表於 2010-7-13 06:59 PM
6 ^. d2 ]: \) B+ U( d6 Q7 x; I
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!

評分次數

• admin

) T9 w0 t& t) `+ T$ c4 i3 [+ e
明白現今的年輕人真是好唔掂!但唔好咁勞嘈啦! 哈哈!8 a1 i# X1 n4 z1 h) K
goodnicelady 發表於 2010-7-13 07:17 PM
我都知我地呢一代好唔掂嫁啦

評分次數

• admin

我都知我地呢一代好唔掂嫁啦
) i5 z+ I/ ^4 ~1 I* A  k9 b自由神 發表於 2010-7-13 11:06 PM
又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!

評分次數

• admin

又唔關你事咯!!指某些人咋!打少左某字咋!唔好哭啦!
' }( b+ a! m2 d) \& h+ x" n! Ngoodnicelady 發表於 2010-7-13 11:32 PM
我知係我有份啦!自己知自己事啦
我知係我有份啦!自己知自己事啦7 ~6 Q% }6 E# p
自由神 發表於 2010-7-13 11:45 PM
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!
咁都得﹖係要屈自己﹖十族都有一清啦!3 b/ Y0 U  T- `
goodnicelady 發表於 2010-7-13 11:50 PM
自屈,係一高學問
自屈,係一高學問
4 H1 R/ y% E; y自由神 發表於 2010-7-14 12:07 AM
巴閉咯!
巴閉咯!
" q7 z# s$ K. ygoodnicelady 發表於 2010-7-14 12:10 AM
但我唔係好識
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。