<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?
返回列表 回復 發帖

我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

如下:' N7 U. d& D& ~, M: G
B (=8  
% r" [% {* w! XB (==8  / f9 h: i7 @- v
B (===8  - v7 Q! K' B/ c3 \* @
B==8  
1 U, x. {. t+ y3 lB8  6 \) o6 m/ E* Z( u7 P3 a! [1 x0 u
B==8  . f/ d0 y3 D$ N  A2 E2 a6 Y# t
B (===8    A8 h8 K9 w& \0 U' A$ c
B8  
9 M) o9 K; Z& \! H, G7 N- |2 TB==8  * ^9 S; D" o. p# F" N+ b: Z' c
B (===8  
8 M3 `1 {: G( n  @1 RB8  
* U* s3 z0 c6 I" j' s! A(B==8  
. Y( G+ w) P% |4 MB8  3 E. B1 @& H/ v) h; d
(B==8  $ s6 L$ ~! E' J' [6 j" X) D8 y
B8  9 g' V1 d( y2 X
(B==8  & T) c4 s: ]7 a& C4 |7 s% b+ r
**(==B8  
# u5 T' o- B( f0 v, q3 Z! O5 u...zzzZZZ
樓主你欠缺些許想像力
樓主你欠缺些許想像力" w5 r. n/ w9 ~
Winters 發表於 2010-7-17 07:57 PM
老友我都睇唔明3 P! \! b( h1 \/ D! ^6 O2 K
可唔可以講明d啊
老友我都睇唔明$ D( \3 x2 G" v2 m6 z9 t, c
可唔可以講明d啊
- v2 `8 F8 w4 D' y& z' m8 O奉命 發表於 2010-7-18 03:01 AM
佢知一早就講答案啦!
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???
zzzz# j8 v& D3 q3 m3 S" G" m7 ~$ Z
明嗎
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???
1 \' N7 O' k' D. C9 |- l( j3 P迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 11:39 AM
誰是咸濕姐姐呀﹖咸濕哥哥就聽得多!你呢個頑皮的甘仔真是口不擇言既!罰你……
佢知一早就講答案啦!8 o# T$ b& [6 z6 V9 C" [
goodnicelady 發表於 2010-7-18 11:19 AM
- J5 O1 t( C& i: o, m
如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
4 H' k3 H- e, Y8 V! N如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
. _( z- G; n. v  }9 CWinters 發表於 2010-7-18 01:28 PM
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖ ...5 C# [+ |/ @( U, O
goodnicelady 發表於 2010-7-18 01:33 PM
6 q" U6 Z) ~" b5 {: o8 I! [$ a
咁純潔?老處?
' d7 K4 Z4 f8 f( k: L$ k
0 J- W2 `' V. x# s$ r) ~2 `5 I2 b我用例子答你:
5 w  B. n# |, _' j: Q( J4 A. p5 I! x4 v7 Q4 m) y' E3 f; A
八肢,八肢半,九肢,八肢半,八肢,八肢半...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。