<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元
返回列表 回復 發帖

天下最賤 ... 燒若元

E條友 , 成日話唔應該煸動族種 宗教仇恨 , 但係又話菲律賓人懶係基因所致 !!!
" K# d# G) L& h( }又話伊斯蘭就係強悍 ... 真係人渣中既人渣 !!!
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?
我唔知佢講過乜,不過以上兩點有咩矛盾?* q! S  M: A+ U
Winters 發表於 2010-9-10 10:52 PM
- q, e0 w: r" G# _
佢一味話唔好煸動種族仇恨 , 又鐘意踩其他民族 !!!
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
: {0 {9 Q' a! ~8 `3 @8 ]呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
- y! b# @- u0 v' i! E若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can)
個人觀察所見,覺得菲律賓人國民性普遍係乜都「求撚其」,所以某程度上我認同蕭若元所說,
7 a; z- X7 M7 ]' ~/ \呢個無關仇唔仇恨問題,呢個係佢既一個statement或個人見解,
4 k2 H) m0 C1 h; P" |4 a; N% q' o0 S若你覺得菲律賓人唔係咁,你大可舉例證明駁斥佢(If you can ...
" o) l4 E' \# d' E: k% ninfjlam 發表於 2010-9-10 11:03 PM
9 ]3 h: g" J8 i
你可能覺得D賓妹懶???
4 ^: H+ |- Q$ r8 ~5 [5 A1 E
你可能覺得D賓妹懶???
7 Y7 [" Q2 L8 l1 \& U, T迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:05 PM
, o# }, v" |: U9 C: w
你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
) v0 s3 [# N7 M你覺得賓仔唔懶得過賓妹?(我只講事實)
* U: ]* W, c! p# Z, p# w) Cinfjlam 發表於 2010-9-10 11:08 PM
/ v! a: w* ^( e
我唔識d賓仔喎 ...
# l: y. t# c0 e" y/ N7 l
我唔識d賓仔喎 ...
9 d% C  q, s8 p  J2 e迦樓羅女王 發表於 2010-9-10 11:14 PM
1 N6 W& n4 n0 H+ o. I5 `
! h5 o  i; y  r  n0 x( B( l9 E& i; ?呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?
. F& O- D$ f. P  s成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?& z4 f  L" C  C3 G# ^

: F2 k, B; a, {, q$ [講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!: D3 ]# C- g: A6 p) k; p
說明一下,
4 ?- ^( i9 w- V我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,, Z- l7 o1 U; W3 ^4 b- W
活在一個咁o既政權,你都咪話唔大鑊!
, z  Q! @) f) l& w, m8 l% I- W& |- p; Y& L6 P
呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?- n% a* v) x* g2 q; V0 x, }% Z* P
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?2 ^3 R$ f9 s3 c. ^+ ?& t

& x. e$ s/ R, x/ `* `: r3 w7 A講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
2 A: P% z. k' J& b3 Q說明一下,
- k) ^4 ?* }+ b, |) I# r我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
; l0 Y( D# y1 s3 i1 y# L/ g0 `活在 ...
' U; B- ]' g+ V( R" N2 Qinfjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
係,菲律賓人就係咩都係求9其!
0 a( N- r. o" o& S5 L% h4 n

# M2 u! H- ^& ~6 i7 l7 H! k呢次人質事件搞咁耐,你冇睇電視新聞?你冇睇報紙?' y' z8 C" f4 g) ~9 V( @
成班賓仔點做野,事件有幾荒謬,你一D都唔清楚?
1 l: P% M- f7 C( `$ s7 y, f6 W7 j2 `9 E5 \6 S' R9 I' p& K4 ]6 o
講得白D,菲律賓政府班人,真係好濕鳩!
1 V; _- R0 K6 p& k8 ]8 X3 p' `說明一下,. `  R' k2 m0 R  w4 e1 I& P
我對一般菲律賓人不單沒有仇恨,反而有幾分同情添,
. \" o2 b% l9 h) g活在 ...; i' e/ ]+ ~0 q( n5 p& i
infjlam 發表於 2010-9-10 11:32 PM
: {! c$ o3 [! n4 Q. i& P所以燒才第一句岩架 ... 唔應該把當地政府既無能 ,2 X4 e9 K2 p2 V  U6 ~# T% ?# @
當成全部當地人民都係咁 , 但佢自己又鐘意踩人地 !!!
- F$ F1 `5 h3 M& j  b- O9 G5 J& }! l9 J, Q% q
正如我地見曾特首 唐條條咁白痴 , 係咪就=全香港人都咁白痴???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 天下最賤 ... 燒若元

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。