<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 港大垃圾民調
返回列表 回復 發帖

港大垃圾民調

點解每次刀梗係大多數人支持特衰   C* d$ V( U9 z4 L4 q
" |+ Z' S2 Y3 R
[youtube]9UQeUJIf73U[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
9 T+ Y! S( N  }. u" T. ]& s) b9 }6 p9 D' P  j
點解每次刀梗係大多數人支持特衰 2 D& [& n8 B7 Y/ |8 ~5 i
# r6 |# r% P8 q2 P% T3 j' t4 j
電梯男 發表於 2010-12-29 01:18 AM
當秦國統一六國後, 如當時有民調的話? 我想100%人民會說支持秦政權。
+ E) }- X& K* n現在道理也是一樣, 雖不至於全民支持當權者, 但中國某部份人種由一出世已經以當奴才為榮,
+ I  J' n6 h- m3 E, i1 \你睇本版就知。
的確有好多人甘願成奴 ~ 即使係一條急色虫 ~ 一個強姦犯 ~ 只要聲大大有賣點 ~ 一樣有d鈍胎視為偶像 ~ 自賤身段甘心為奴 ~ 好不幸呢個版都出現一個疑似呢類鈍胎的東西  
我的確有甘願成奴 ~ 即使係一條急色虫 ~ 一個強姦犯 ~ 只要我屎忽大大有賣點 ~ 一樣任插任屌 ~ 自賤身段甘心為奴 ~ 好不幸呢個版都出現一個疑似呢類我呢種鈍胎的東西   ...
9 M8 q4 L% D6 h$ @KNY 發表於 2010-12-29 01:14 PM
咁又唔使咁講自己?
, {) C5 C4 X6 q, A; S) j( A# T  K3 I* m( Y* ]6 y
改人留言 ~ 呢種好明顯係此地無銀既掩飾方法 ~ 自動對號入座 ~ 真係低裝到極點 ~ 諗唔到野講就收皮啦 ~ 玩埋d小動作 ~ 怪唔得d人話丐奴最大特徵係冇腦 ~ 果然冇錯   
我經常發表on9留言 ~ on9到極點 ~ 我一日唔野講就收皮啦 ~ 我係都鍾意玩埋d小動作 ~ 怪唔得d人話我最大特徵係冇腦 ~ 果然冇錯   
% |  M1 H7 I- }, z* F" {0 dKNY 發表於 2010-12-29 01:21 PM
好叻呀你 ~ 睇下駛幾耐又有人入黎玩你啦 ~ 傻仔  
我好撚蠢呀 ~ 睇下駛幾耐又有人入黎玩我啦 ~ 我正傻仔  
7 a" Y0 ^- ?- |6 E$ C% g; r! s# [1 QKNY 發表於 2010-12-29 01:24 PM
對於唔啱聽既異見聲音 ~ 想盡辦法去阻撓發放 ~ 呢d咪就係你地班丐奴日鬧夜鬧 ~ 共 產 黨最鍾意既造假囉 ~  , G& }" y% Z" {& C! ^2 Z

- q7 \8 s4 S5 D, x2 _其身不正 ~ 你班丐奴有乜資格鬧共 產 黨丫 ~ 事實證明你地自己都係咁 3 `- w0 b4 F: L* d( u

2 b& B6 X/ G, Y7 }6 N4 Z- \: S
終於玩到狗哥冇聲出 ~ 停止留言 ~ 本人深表遺憾!1 s: q$ B' a- Y1 ^# D% K  \7 T; [

/ B& v" O& b) x. ?+ G2 D1 n/ B- Q3 a8 l/ Z+ U% n0 O! R
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 港大垃圾民調

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。