<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好..... T6 E; O' I4 [  ^% G; F+ B
我唔係新泥嫁.....& k$ A( }' Q9 b3 _
我係之前都有係到玩既!!7 L" b$ C& ]6 y' I
我今年11歲~~
8 e( Y7 s) C; v我好想要個bra~~
. J/ g/ G6 [& b& S7 y; O* E但係又唔知幾$$又唔敢去買....  W- k+ X5 F8 m7 Q4 u; p% f8 @
我今日見到d 胸圍 19-25蚊....' w; c2 ?3 X% g. T2 Q0 h
咁買唔買好呀6 Z& \- c- F8 C  f# z0 Q7 b: t
5 ^" L7 @0 x; r) C* H
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)
% V& [4 L4 b; [需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!
* w3 E, b+ A& H1 P' S不過我建議唔好買二三十蚊果D,( O8 [  R% u3 P) g/ m9 N" r
同要學點帶羅!/ P/ T* O" C. {3 A  h3 k! @
因為我以前都係買D平野同求其帶,1 x# P) r! U% d; g0 {
後來有人教我先識咋,
& k" F& Q0 ^: f( @2 K3 p/ t( [# l真係挺D,個形自然D架,
3 f) M1 `& r5 u# {" d+ i9 H總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:7 f0 ^& y, G) [  ]6 [6 c! \# p" @+ v
christy, pro喎
2 s7 r4 }& E3 o$ A+5鼓勵鼓勵
; Q1 d5 k* n+ J- T- J
嘩!
7 t& j7 H1 _8 H# H. C7 j( X多謝呀!- P: H* Z1 g  i( w9 R* Q& b
我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:% O, _, P) D5 V7 u5 c) g; [6 ^

|- X) B) G1 n/ d  S3 G3 l  ]5 r' C
NO
. M# w$ ?4 k4 v& s2 w1 q8 z
應該冇啦!
( M" o7 S( |0 S, f( z其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:3 a0 X7 D0 r+ x. P! P
妳點解好想要個bra???(需要未)! {) U9 x- L! f8 c5 `2 l4 f; a0 k
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
/ {  u* M! X/ [; ^+ x' Z唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~* I2 s$ v! k  T
因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~
1 z) K, Y5 q/ d+ @2 R4 }而且專門店會有專業既意見比到你
% r; Y, s) k1 k6 x5 j, Tbut去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:
" p* k: j( [2 m% m; T我提議你去o的專門店買bra~
: v/ ^+ a$ a: v! ]+ n1 t因為你 ...
: N: E( W* Q) {0 r  lyes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?1 d: B- `( u( S4 s1 [7 Z

( i; [3 a- D1 v# O9 p仲有你可以問你媽媽! @9 n7 A. r" z) R# M4 I; g4 @
或者去內衣店問人都ok
3 H$ ]# i. b8 h8 ?仲有戴法係好重要的
" d5 i* \& y/ l9 }* E. O/ b; M! w吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。