<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [資訊]有玩msn or 板主 請入入黎....
返回列表 回復 發帖

[資訊]有玩msn or 板主 請入入黎....

to all msn user....4 r! v# K7 K* a. b# T3 ?
! I( i* h% J4 I+ q
msn有virus呀.....人地sd野俾你唔好亂收呀....- o0 Q5 q4 \: ~$ F  v
d files 係 xxxx .scr
% m$ B1 w  T+ ?2 p中左就會自動係禁sd比其他online既人...., W+ _) ~: {4 Z" e. g
仲有好大機會用唔到msn,只會自動係禁sd比人.....1 |0 Q+ i/ ?# a: g0 M5 d
5 z; x; F8 v9 s+ `
to 板主....
8 i8 w; r) \( P, Q
4 q  p9 B2 W) U7 ^1 : 如果有人post左....請del or lock post....0 p( Q8 h- W- ]* D
2 : 如果有其他板係比較配合...請幫幫手轉過去板....
5 t/ g% R9 i/ W- T, f+ w5 C4 N3 : 如果覺得重要性幾大,請作出這post位置的調整,有可能的請加分....
! e3 G1 t' i2 g$ k. [( j) Q% u( T+ B! j6 L
希望大家仲未有事.....
  F* `1 w9 \( @& h1 l' n* Q希望幫到大家啦....!!!!!
" X. {: d7 |4 p  H/ s% J7 u; }+ v0 v: T# O3 z
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-8 at 11:53 PM ]
You stfu plz"
置頂24小時
等我仲好緊張禁話哂俾我d fd知....
! X2 y; X1 v" V8 n! _又好快禁上黎post....- [% o9 T' _+ a, x0 g
不過d人係睇唔到,定係真係唔多重要呢....=.=""
WELL ﹐我個msn on緊wor …好似冇乜事咁?
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-8 01:11 AM:; x. Z7 A% h/ \* F
WELL ﹐我個msn on緊wor …好似冇乜事咁?
, ^( T. i  p: u% y5 _" N: q6 u0 x你個list d人如果中左就有可能sd俾你架喇....
0 j0 o7 P# D$ K# R: g小心d...唔好手快快~~
ICQ 已前都有...
Originally posted by JCer at 2005-4-8 01:51 AM:
- `  u; W6 }  L' R3 o# \) a( cICQ 已前都有...
. ~9 [1 y" y/ a0 w+ v7 Y( ~

3 _  l& z/ s8 W  v7 k唔同...佢個d好似係sd個網架咋....* V4 E' w/ X/ h3 U8 W' d( ?
(可能因為icq唔同setting有可能sd唔到flies,哈哈)& @# h; ^- F; ?8 v
9 i% c; K- @+ {/ o8 A! ^' _
希望大家小心吧
咁麻煩放毒果個人改左個file做vonnie.xxx先send比我啦
; L/ S( g: N- a- r; g; {我剩係收vonnie d file
愛死雷凱欣
Originally posted by robertchai at 2005-4-8 03:53 AM:: O) R1 |! ?8 f$ _! G) c* P
咁麻煩放毒果個人改左個file做vonnie.xxx先send比我啦
. B- E: l* n* c0 i" ]我剩係收vonnie d file
" C+ k8 }3 L4 h. T8 e, b; o" y
+ |( Z* ], @- ~* e8 C你想中招咋話??1 X; B3 `* S1 i
我sd俾你喇.......
幾個月前以見過.
/ v" H! T" x+ Q) g2 r# T3 N' Panyway, thx for telling~
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [資訊]有玩msn or 板主 請入入黎....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。