<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮
返回列表 回復 發帖

棋樂無窮

有無人鍾意捉棋呀~圍棋,象棋,黑白,5子等...
8 O, ]9 k- u0 R# u通常係邊度捉?....我多數在sina,圍棋就多在LGS,但最近要收費%*@$&^
黑白,五子棋,中國象棋........以前有玩o個d軍隊棋,鬥獸棋,飛行棋~.~
9 Z  R( e2 o' m$ B9 g: H$ y: S圍棋唔識玩~.~"
你up既我都識
& P1 `! }' O0 {最like都係中國象棋
" z& o. Q& c7 B# G; R少去sina,多去cycgame同奕天( M7 z8 I" C- }6 C1 U3 r+ ~, X
玩過下公開賽咁啦
我諗我有6/7年無下棋了....
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-15 11:37 PM:
; Q" e" H% r* Y+ y& D你up既我都識( ~5 o% q# n& Y2 N- n$ u- X
最like都係中國象棋
/ }* {3 _$ h5 g- w少去sina,多去cycgame同奕天
) ^+ Z& C/ A3 M& \; f玩過下公開賽咁啦
: a! U7 e7 o" ]; i4 o$ F
  b+ @7 t; K1 f* o& D+ _! A% e% Y我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩
; `2 f. W' a, s4 m我都唔知自己棋力幾多
我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
Originally posted by 絕風 at 2005-4-16 07:18 PM:! u/ O& b6 V- J
我係玩棋熱愛者,lgs我都有去,但佢收費,沒去好耐
9 r. J/ V0 c9 H% `
敢問兄台棋力幾多??8 w( o( Q7 l5 Q" d, k; f
" N" z$ m. l. {& s/ O! `! K5 L
sina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
Originally posted by at 2005-4-15 11:53 PM:
1 u8 e$ j$ l* `8 }- A# v4 o# V! U
# Y* B7 z  w  U/ k. [3 _% V$ z: ~) x  D0 f$ M( f
我都想去奕天,不過要搞一大堆野~好煩
- p' G3 r( l5 y3 c4 M5 R我都唔知自己棋力幾多
/ o' T' }+ b+ J- N+ C/ [; `  n8 c1 E5 h5 m; d; l, B& z

7 P# F! w5 y4 r' g' a% g4 y# F! g" p好簡單0者; U- |$ O/ s  j$ z6 R, e! g
咪又係install左個程式
$ z; m/ x7 d( M  Q之後再申請個acc
! [" h; B8 T; Q如果你唔知個應用程式係邊到搵到
* Q9 \' z$ Q- q0 W8 z你比email我send比你啦
Originally posted by at 2005-4-16 08:40 PM:! S/ x* }; u! Q- _+ L

$ c7 S2 j" j- z' v! i2 E敢問兄台棋力幾多??0 H! K5 n$ D$ K  Z8 d

5 _& b% H  P, f7 T" msina無咩勁人,lgs又收費~都唔知邊度有得捉
; x5 n# c. d( E1 m3 O! x0 x6 X" P
0 s/ F7 N. n/ a  y- m
9 H+ ]+ n7 f6 L3 m: {- K# x
棋力幾多點計???
5 i6 f& m  Y, J等級分定係網上捉棋分數?5 l6 ]% g% b9 u5 b2 C
小弟兩樣都有
Originally posted by aiqidejiao at 2005-4-17 03:47 PM:1 L0 [! |5 i8 q9 ~5 p

# u' l1 u. p: j- ]; [; O2 y4 h" r8 e+ B1 L3 f
8 Q# }6 r- j; W  `
棋力幾多點計???
& |6 O0 ~; |; \等級分定係網上捉棋分數?+ }; L4 U4 g5 b9 `
小弟兩樣都有
) P$ A  v# [+ X. u3 e% I* H
+ c# w! [; X( \8 B等級分!# @3 t* T3 r$ ?5 H+ B
我在lgs的棋力是5k
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 棋樂無窮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。