<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無得睇創世紀
返回列表 回復 發帖

無得睇創世紀

選乜q野教宗
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:48 AM:5 y, p- D& f" x4 e8 \
選乜q野教宗
  V. V6 _3 t& n: s7 E; @你冇野呀,選教宗咁神聖你都嘈,雖然我唔係天主教徒,但係我覺得要報導囉~始終都係新聞
摺吧啦
報導又無野講. u% [$ e1 W" \; F. d$ d0 G% P/ ~
講左十幾分鐘
* z. l0 J! d: q都係果2-3句
. E/ S' V8 R0 e+ f- C報黎把鬼咩9 Z# ]& q- z9 }- c9 \( z/ F8 Q
一係就搵齊d料先報
終於有得睇啦
做返law...搞到我又要夜d訓
咪係lo
& @( ?& A( r* R% g無線搵d新聞資料無亞視果d咁祥盡
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:54 AM:
, c! ]! v9 c( y8 X6 \. t! r報導又無野講
8 f# z! ]. B! d, C0 M講左十幾分鐘
& C2 U. n2 W4 P6 Q+ d" A0 Z3 {都係果2-3句9 V0 [  |" r$ V4 o$ T1 @
報黎把鬼咩
2 B* U' a( {. ~9 i一係就搵齊d料先報
* _9 E% B' k( P呢d新聞,佢既意思係話比香港市民聽,選到新教宗~就算新聞報導員唔講野都要報嫁啦,你想個新聞報導員講故仔比你聽咩= ="
摺吧啦
Originally posted by 大家樂1234 at 2005-4-20 12:48 AM:
$ ?4 J3 F) O/ c0 i* i選乜q野教宗
! q. a  i! u/ F' ^/ }8 t6 h* |, L

2 b' m% Q! v: ]/ B% `影響全球十億天主教徒的事,
% r3 {! g9 O' K# @4 N* o* \甚至根本唔止單單影響天主教徒) {0 {! F/ v0 L1 p2 W; R
其實全世界的人都受到教宗一定程度上的影響
! t( f3 ?% o7 w! i6 O7 @你都唔關心
2 y; u) [/ v" [' _3 s7 z$ M阻你睇十幾分鐘劇集就係度嘈嘈嘈1 L, N) E4 L( x  y7 I6 _  Y# o
你都真係.......................
: l! ~) x# X6 L. k) ?- B
" ]$ e& y6 H9 d4 _; u; f5 `[ Last edited by srfqt1 on 2005-4-20 at 01:22 AM ]
Originally posted by srfqt1 at 2005-4-20 01:17 AM:
9 w( Y$ l+ n/ h, I1 o8 }
0 ?$ E4 i+ _3 y) L) J5 u7 w/ o( Q9 ]1 {. g+ L
影響全球十億天主教徒的事,
5 o/ S3 p' x6 k0 t甚至根 ...
* S( U. y. P) r) P# E1 \創世紀我都鍾意睇,無線算好啦~仲有得做.......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-20 01:24 AM:
- {% f3 H5 \! P  p: q4 h" Q8 h+ q, k8 f. L4 E! d' i: R$ c
創世紀我都鍾意睇,無線算好啦~仲有得做.......
; N  m6 a1 m0 N( r) f

5 c: i6 W7 ~2 b, _- s* W, j4 r: _/ od人真係
* t) O$ x' G- P4 f& G& u9 m4 W阻十幾分鐘都嘈
; N# @: V" A* z$ b世界大事又去唔去聽,唔去睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 無得睇創世紀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。