<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]
返回列表 回復 發帖

唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
22.22% (4)
77.78% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...) V" ^- @7 F5 J; Q
我當日諗住都係睇下相, 求其一個名無咩所謂...
# D4 ]6 Y+ ]" |結果post野post上引...... 背負住一個賭徒的名子~  |; K" Z. v" W. v6 Z
' }  k) d/ ~* {( R
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 12:45 AM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:04 AM:
( Z! U% T6 o# a) _- u3 K有冇人對自己的26FUN名感到不滿,想改...
* @. y: y2 E0 l% H?
唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!
" S% A/ M* t4 @4 D" e  T我叫:戴洋炬
我細佬叫:戴蔭松
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:07 AM:0 J0 w: t4 T: _  `/ ?6 w  ]

% P9 J* }) l3 @" q?
+ k+ g4 z" o7 k8 D0 l6 O8 D7 R% }你重未訓呀?% f" M4 t" D5 b7 r
重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
Originally posted by JCer at 2005-5-24 02:15 AM:
, G! P/ G. c& e7 Q2 `0 M* N# |0 ]# V' T
你重未訓呀?
) o! m0 B* y0 G5 e0 Q% i' P9 \重咩又通街走唔返home ar? asu 有野比你呀
9 u! e  p9 {/ A: O9 P
吓!咩呀!
Originally posted by benny0105 at 2005-5-24 02:09 AM:
& b% s- _5 A! p4 b/ |唔想改,因為我本身個名已經夠照!!!
* e5 I8 J: Z0 e* z" ^3 |6 @我叫:戴洋炬
% M# L0 Z0 o; \; A. l+ B7 x冷笑話.....
: s" ~; g, m; E9 r你果個唔會係真名呀麻...
我唔使改呀,我個網名不嬲都叫左仔
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-24 02:17 AM:& f+ j) V3 y0 T3 e' M5 s( P* I  g# }2 l" U
8 M5 J. d( N5 t
吓!咩呀!
* c& o2 x' ?$ Q返去屋企先講
我都想改囉
/ b; L' V' p3 Y8 A7 m, X$ A不過已經太遲喇...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔怕生壞命, 最怕改壞名[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。