<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地見過最核突既野係d咩? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖

你地見過最核突既野係d咩? [積極回應者+]

記得以前小學每天放學回家都會經過一個花糟, 有一日(記得o個陣剛完左 Final exam 冇來等住放暑假的) 見到花糟內有隻死老鼠 (條屍好完整的), 但竟然冇比清潔工人發現, 之後的大約兩個星期每天放學都睇到佢o既變化, 慢慢由一隻完整o既老鼠屍體 => 發脹 => 全身"歐"滿米黃色o既虫"共共"o下 => 最後 D 虫都唔見o西, 只剩下一 "pat" 黑黑啡啡o既野, 且"張"住花糟內 D 植物o既葉- o3 w1 \) X1 C7 m3 M/ y8 Y
9 j9 c6 \6 W: a9 U! X2 W
再之後有日見到o個到突然乾淨o西, 可能已經比清潔工人執過了: F+ Y4 h' j/ f/ K; v( s

4 E6 {+ a- v1 l( X[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-26 at 01:14 AM ]
係ogrish.com睇過一張話係中左既爛西相(聽講個女人仲左virus)。熄機都熄唔切>口<。" y$ ~6 w% {; d& D. l. c' k
PS:仲有張lin頭蟲既相.....睇完真係毛管凍7 h- a/ u4 P$ ?1 \( i
1 |: y# K; A( {! e
[ Last edited by Dr.anger on 2005-5-25 at 11:30 PM ]
膠少陣當幫忙
吃飯前....係食飯前見到一大舊屎
好耐沒見.
好多都好核突...講個近D既- B. k2 T: f9 R* k
我果時返工, 要入去個貨櫃到搬野...原來櫃內係起碼有2,3百隻曱甴...; p* C8 z: f+ L, V2 _- S9 L
你有無聽過佢地既腳步聲??? 因為太多啦...真係聽刑 e/咋 咁既聲....
# I- ~6 D' K6 M係...我既前,左,右,上,下都有...要係咁踩....比佢地圍...好噁心...
$ J# _9 @! u: c' k9 A果日我拍左movie ar.... 睇返都可怕....
1 }( y4 ]1 ]/ n( p
& j2 E5 Z& H/ b/ A' n1 }' Y[ Last edited by JCer on 2005-5-25 at 11:52 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我見過d無你地咁核突
" r0 m) |, [/ K4 T; w我只係見過一隻死貓* ?; k/ P* D9 R* Q
一隻被車碌死既貓
) _/ p) U0 J3 i( S" R4 F隻睇重突左出黎
0 g- E4 A  A; e- s5 _6 k$ h; Y而可怕既係當我行到先知= =
Originally posted by mtvcmh at 2005-5-26 01:19 AM:  @: a; s! D0 W  H/ S) M. d3 {4 u
我見過d無你地咁核突
8 S+ g6 ]& G2 J, K我只係見過一隻死貓
0 j2 I1 U- Q+ z/ O6 t/ ?) e一隻被車碌死既貓
; f# ^# ?1 Q5 I- j. O7 F隻睇重突左出黎
2 Z$ D9 N/ s/ |! X4 A0 v2 H5 Z而可怕既係當我行到先知= =
4 F0 Q" k2 w& p( F' a
哈哈...我試過執過一條死蛇(乾屍)返屋企當劍咁舞。
膠少陣當幫忙
唉.....!
1 E* ~8 U5 G; O! l# S5 R本來入嚟睇咗唔想覆,驚被人笑!. z- v* ]' I6 g3 p7 z9 k# x
但都講啦.以免有兄弟中招.
0 K. J7 m  b3 @+ `: A4 X7 P* m' T  ?0 v) q$ `1 H, j2 t9 h
94年嗰陣同成班fd去深水埗,鴨寮街買喇叭(車上用的)/ u' @& a# p6 i8 T# o+ F- |
行完買完都7:45分.去新光食飯,途中經過一個樓梯口.: i2 E/ w, J$ L/ U% ~
有幾條女背住D光在等客,我叫D fd去先,我等陣先到.
, R, [! S/ C# G我即刻上去揀,有3條泰妹,我揀咗件唔出聲但最Fit身形,0 `% l, e* C" W% V- B
沿樓梯上時揸下佢個籮,又圓又挺,正!  ^, a8 _3 c8 f) T5 Y
上到去佢背住我解除束縛入廁所較水,+ S7 y4 I/ x* Y  Q, P: b# f/ `
我不甘後人也解除束縛入去摷佢,
$ ~6 Q4 y( K1 K3 C+ d一個熊抱式揸波,之後摸佢塊嘢,
' F( b* i0 C2 m0 `- G8 ]1 g唔摸由自可,一摸之下,咦~~~~~?0 h. A5 f9 J% u

- \: S. q9 m1 k2 {& k乜我碌嘢伸到咁長,隊到出嚟?????
) [% r0 _6 q# t: g哇~!我du吖!!!!原來個仆街係人妖!8 Z* y4 Q9 D/ f  B
嚇能到我打冷震,即時着褲唔着衫走人,
2 B. K. p' M6 x! O5 F. |臨走佢仲叫:貼 貼 貼 ,仲想攞貼士!比條毛佢!!
& G! `' a6 _8 D  d2 r( S  {
. ?+ c, a! T: n( V見過最核突既野莫過呢鑊嘢!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
以前中學放學o既時候自己一個人行返屋企, 因為我學校係山上面, 要落山就會經過o的草叢, 當我行緊近草叢o既地方o既時候, 突然草叢發出一好大o既o灑o灑聲, 之後我望一眼, 嚇見起碼超過50隻大大小小 o既老鼠 向第二個方向走....我見到之後我第一句說話就係 "x你老母啊!"
Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-26 01:35 AM:
, ^: i$ N% ?8 b0 _唉.....!
* z4 S6 f' q" ~3 O& o( U5 A  t本來入嚟睇咗唔想覆,驚被人...
3 \! B: M4 T/ H& o
...小弟甘拜下風, 請受小弟一拜
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-26 01:35 AM:, a9 b8 x/ x' G! J3 g6 Q* G
唉.....!
/ ^; Q9 j, ^$ y% t本來入嚟睇咗唔想覆,驚被人...
- R. X+ P) g9 V: T& `4 s0 H& O
  U+ Y) V# f. s8 M. a
阿尼路亞...叫左隻公雞..重要變性ge tim...慘慘..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地見過最核突既野係d咩? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。