<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖

各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

我覺得可以一齊上E.F這個網站架
. U0 u9 a; S& N雖然,有少少咸....但係多多趣....6 p9 D1 ^- k4 n3 P$ N0 @# N" E
一來又可以增進大家感情....
) {# w& h  `! K# e- d2 Q6 v- m& w. A大家分享下吧謝謝% m: ?( x) X* D( c
- ]) j" T. g$ Y/ h
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-5-29 at 09:29 PM ]
會好好玩。。。但唔可以比距知道我o係SEX版度講距
冇女友, 所以唔得 =.="
唔得!  呢個係我既"私人空間",唔會比佢"差"隻腳入黎!:cool:
+ O2 m1 @  R. s" D比佢入黎,即係我發表過d乜佢實追住睇,o岩睇就好地地,唔o岩睇你就煩啦!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-5-28 12:13 PM:( R3 I: ^* e" A8 H' w' D
唔得!  呢個係我既"私人空間&quo...
: y8 H3 J  G* ~
我諗可以一齊入黎玩﹐但唔可以知道大家既USER ID
得...佢見親我上黎呢到..
6 F! R- y' l2 m) M5 ~! T我淨係去sports/玩具/靈異果三版: ~) s, H: @# z

( E( [5 u( L9 h9 l% J靈異野有時重會一齊睇
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-28 12:20 PM:
' t' w) y5 b( L  ?# j+ n得...佢見親我上黎呢到..
+ j: Z+ H1 S/ G( m( m# @" S我淨係去sports/玩具/靈異果三版% l* o! H6 g# m/ k$ j' X7 T7 d

! l$ \4 h, E  v& d+ X靈異野有時重會一齊睇
% o9 @. N# c* [$ }) G( c冇錯!  就算係佢淫威之下就範,我會選擇用分身!
3 q2 o2 L+ ^( g7 U9 q
  S# Z% s4 k( n- m" C. B. j
Originally posted by vivienna at 2005-5-28 12:19 PM:
6 P; g& ^8 D) f$ p9 |+ B; G
$ J% e3 O+ G: d' F/ Y: U但唔可以知道大家既USER ID
" I( Z6 L& W& N- G, v! T+ E& A  l' P6 U1 l( ^
D 女人邊有咁"順灘",佢地係唔會放過你o架!
  O' v. n6 @- F5 ^( E/ N佢得閒去"戀愛起義"度窒你兩句、又明示、又暗示要你點做,你都咪話唔死!呀  x4 P3 r+ n6 B* N4 A
唉....越諗越恐怖呀.............
8 H" s' i  c" E$ E" w* N" p9 ~0 x) T
[ Last edited by roykenroy on 2005-5-28 at 12:45 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
雖然我未有...
( ?$ j8 C: d7 R# ]. N. ?但我都唔會叫佢上來lor...
6 s. I$ |- b; E' C3 H8 F- H; `比佢知我既言論咪死...- l2 F% s4 w) F8 W3 N8 G
又廢事講野唔方便啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我冇男朋友﹐帶唔到上黎
, C5 w) k6 k& ?1 U
' b# H5 d7 \- ?5 Y1 a: }# Z0 Q9 L但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....2 n0 w& v) x) V8 u) d( n
" q+ e9 W% J( O4 p" [
帶朋友上黎就好!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-28 06:33 PM:
  G2 [. ~4 `0 H" q" ~& c. E4 z- Z我冇男朋友﹐帶唔到上黎+ }- [- i+ ]6 j0 f' S# b

2 V: m; G, a3 A' j1 F' x8 M% ^, w但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....* ?5 x4 y/ }% o* v8 t
1 V5 ^1 f& p, g0 F
帶朋友上黎就好!!
5 g# S5 i$ y/ u( E. [好呀好呀!!!!!!!!!
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。