<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

我返工個到成日播商台...
$ M6 Q! r7 v- e$ B其他節目都冇咩問題~~~' g4 V  E' x* K! I; U# l
最大問題個節目係[是日本鄭家輝], i) q9 o4 E. s; t" @
個節目主持人講野ge速度簡值同步槍冇分別! U$ }, }, d+ h3 v! v
我完全聽唔到佢講咩
) Q3 w  i/ C- P6 \攪到好似係到唸佛經一樣.../ s) f3 r/ V4 J; T
好鬼死煩...
! ?, V, b' {" e& f0 v* O
1 P) Z) a# ^) R[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-29 at 11:45 PM ]
我平時都係當聽緊一段 background music 咁聽.....
李曾超人 11:30pm-2:00am every night from monday to friday
jason
倫住黎試 , 一網打盡(都係港台2台)
是日本鄭家輝
10:00-12:00 雲呢鍾情 (商台)& }$ L1 o5 N+ \  Q  V6 a  P, p
12:00-13:00 睇創世紀 (bt) + lunch
# }! U" a' {, m% M13:00-15:00 娛樂滿天星 (港台)
1 R+ P- t: I' `15:00-16:00 智慧公民 (港台)
2 A( h* l+ d( [  g$ B) L9 N; N16:00-18:00 萬世巨星 (商台)
$ X& `0 h& |0 |3 y- a% F/ d18:00-20:00 好回家 (商台)
# ?. l/ h' W2 k回家唔聽lu
3 `" v$ a% Q9 r; E
: ]. w6 A/ }# s5 E4 l日日咁聽, 冇唔鍾意節目喎.
0 w! m+ C" M  x/ A
% T; R/ r9 t9 v$ R) N. j8 d+ F- M[ Last edited by singdotcom on 2005-5-29 at 10:00 PM ]
商台為主 1 }, N' w! E4 r; y
絕對唔會聽新城. n7 p' Q2 K) P; \+ Q' c0 H

6 c$ ?+ ?& `* p8 C. C因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
唔好高估其他人
唔好低估自己
Originally posted by taipotse at 2005-5-29 10:01 PM:
  |. \, S, i$ h2 e0 \  d9 `8 u商台為主
1 \; P8 |$ h6 ]4 L3 E絕對唔會聽新城- P+ ~  g: R; R4 ~6 j( [  E2 c
3 G5 M! W0 t  J1 \4 Q4 O. D1 z2 w% D
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
. q* j! k% H' t' q  a係。o的節目都冇咁無聊=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by yming at 2005-5-29 08:29 PM:
! S4 V( \. Z+ i4 r我返工個到成日播商台...
. v  K4 R& c; Z, M0 v. E! m! p其他節目都...
2 h/ r  j$ ]- `3 s# Q; H係!!!! 好同意, 我係一個日日一wake up 就903 到訓的人, _. M/ H( b1 F
但一到 "是日本人..." 我即刻off!!! , 日本pop歌我又唔多like& w% i3 N, g- _$ D; O
聽佢講野,我心跳都快埋!!! 聽到我個人好緊張好急速咁...好唔舒服~
" E! S& {3 b5 A6 B(今日都係)2 t) G5 W& r5 j4 w

! i* s4 g: R; [6 g[ Last edited by JCer on 2005-5-29 at 11:18 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
勁愛絕情谷(商台)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。