<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » I-cable 發出的BT警告信 [樂+]
返回列表 回復 發帖

I-cable 發出的BT警告信 [樂+]

你地有冇收到呀 ??  
/ J8 I- ]1 @& W- g4 `# X; S0 {! C呢封可能係100封裡面的其中一封 ~~~; T0 L9 X9 S$ `5 y. A' v0 `
5 E# f% l( C5 }' S) ~$ L  Y8 b
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-8 at 07:10 PM ]

800 x 600 PIXEL下載

唔能用佢啦!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-7 11:48 PM:
3 w" h! D0 N% @. L! r' ]; |唔能用佢啦!
# v. z/ s+ P; o8 ^& Y1 D咪係,慢到死
摺吧啦
Originally posted by spector.R at 2005-6-7 11:44 PM:
, e  ^# ^$ H0 b' Q: h7 d你地有冇收到呀 ??  4 J4 a1 r; v7 R  x
呢封可能係100封裡面的其中一封 ~~~
) `. q2 u3 c! f5 c係咪真‘信’黎架﹖$ J  o& H$ Y& j4 `$ a
你o係邊樹找到封信架﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-7 11:50 PM:3 a9 N+ m4 h8 a* Y$ d5 @. q
; W) z7 X# E0 ]# t" v6 o
係咪真‘信’黎架﹖) ^/ [$ j! T) J$ T" z
你o係邊樹找到封信架﹖
5 m2 _3 a8 N5 v2 n
% h! A* V2 H0 F9 e8 [) s: K# l- C
係我個friend send 比我, 佢自己都唔記得係邊個比佢....~   8 m# Y/ T+ J$ M, J; ]

" q% D7 @( ]: N7 n% j會唔會有人咁無聊打封咁既信玩....?
5 J/ `5 A) _, D1 i9 q
  X- Z8 P7 ?7 v& k" l0 P有個疑點係, 係最後果段, "若      閣下....." 中間隔左咁開~
' [7 C( k+ K( q) f1 r就算係formal letter好似都唔會咁隔.... 除非icable打錯野.~
Originally posted by spector.R at 2005-6-8 12:45 AM:0 @  U- C6 X, e7 Q

' b! g9 D6 v( W& n& i+ U6 W係我個friend send 比我, 佢自...
8 h  Z! B! s) t5 P. m你覺唔覺得封信無LOGO﹐無稱呼有少少唔妥呀﹖我唔知道呀﹐可能ICABLE D信係無稱呼掛。# @1 k1 ?" k* n, n
我覺得如果幅信係真既﹐我會影埋個LOGO囉。
唔係呀,我都係用緊 K 佬架喎
Originally posted by 秋葉林 at 2005-6-8 12:49 AM:9 q, Y7 x# T8 J3 u+ p7 u
唔係呀,我都係用緊 K 佬架喎
) R2 B5 C2 P! a4 y' J( B+ j
9 n3 G7 i: s, v. ~. s

5 H- H+ ~  _: u
; k% \7 Y2 I4 Z( A7 `- {4 _有冇用 BT, Winmx, emule ?
Originally posted by vivienna at 2005-6-8 12:49 AM:* s: K$ N) f2 h8 O" A* P( k2 q1 E
( Z& g8 C9 ^$ r9 |# k
你覺唔覺得封信無LOGO﹐無稱呼有少少唔妥呀﹖我唔知道呀﹐可能ICABLE D信係無稱呼掛。! H! J# I+ I, [
我覺得如果幅信係真既﹐我會影埋個LOGO囉。
) ]: @0 N8 V3 {( s; c# B
! w! h" c% Z3 i( E( j4 L# ~4 T, B9 u7 L& q1 B/ w
係wor, Logo 好難抄得靚~
如果無DOWNLOAD過電影但靜係D四仔同電視劇係咪應該會無事呢﹖﹖
: F5 Z1 Z( Y: T. B. K/ j距地係咪靜係偵查電影DOWNLOAD者架咋﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » I-cable 發出的BT警告信 [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。