<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]
返回列表 回復 發帖

記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

記得小時候飲汽水,揭蓋掩換獎品,儲蓋掩儲到巔........
' A$ W# r3 p9 f- t搖搖,穿梭(現),浮床.........
& V& `) Y: t2 F6 I* _! u飲到傻,大家發表下!+ }! ~* @: t' y  s1 m
  K3 D/ y8 D) v6 O; q( C
) Y; }0 `8 p+ O* p
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-10 at 12:01 PM ]
金、銀、及普通搖搖(可樂出)
8 v. W( G& B: k3 l1 n5 c' p
9 o. x2 R/ ^" R2 T, ?2 s[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:02 PM ]
小時候無乜呢D興趣
# T6 v' @+ L7 n/ k1 W9 X/ }8 ~" f/ a不過上年係惠康返夜晚part time; `% l. r$ f; A# _+ |4 Y8 U
唔知果期可口可樂搞咩樽蓋儲積分換野
: n4 [& Z7 N( V' H班part time同事一到收舖就開D兩公升羅個蓋但又飲唔哂" ]# A6 f) z/ {; J
勁搞笑
我果陣細個,
2 r; T% b0 _* N5 ^: v9 N3 _同個FRIEND特登去超級市場拎開人地D野飲個蓋(即係偷野)
, k+ w& M8 G7 P# i* H4 m9 r  A去完一間又一間,都係為左個蓋.....十分九西呢!
要乞求士多老闆攞,好慘!
& `& ]$ D4 x0 x) H2 w0 G6 Z* Q) F# G- j+ ]( T2 K
[ Last edited by eraser on 2005-6-10 at 12:04 PM ]
Originally posted by 良友 at 2005-6-10 11:54 AM:: y+ z: K' ?  S3 B: l& @+ Z+ P
我果陣細個,1 Q3 {& I- `/ ]. s; w
同個FRIEND特登去超級市場拎開人地D野飲個蓋(即係偷野)- {. r$ V. i3 G7 k2 A$ S
去完一間又一間,都係為左個蓋.....十分九西呢!
' x/ w4 g; D3 A9 y# V% I) {2 b

: I# i# X& G, m6 ^你呢D正X街
, E; A( n' v# F5 p, G我做惠康part time時都周不時見有D蓋比人開左去# t" G; M* j5 `3 L! `/ j  B0 [
阿頭仲懷疑係我地做
我記得我買通個士多老細. T) m5 Z2 U3 T) E: k/ L
叫佢俾哂d「蓋掩」我地
& m: S) b! L9 t. e! @' L* a" a% e我地就幫佢睇下鋪頭
' \! y4 ]; R3 k; I5 n
1 |4 C1 [; _- Z7 g- ]我記得換過大卡車(玩具)* X" B' [. A* W; l0 x$ ~
自動添架
Originally posted by adamas at 2005-6-10 11:49 AM:5 @1 s6 O) [  h
小時候無乜呢D興趣
; \0 i# m" d: M& e  A, }! H不過上年係惠康返...
3 I1 a9 y+ D0 g, ^% t( ]2 K2 ?* l+ [
又 記得好似有贈飲,依家好似少左....* t% F- @$ _9 U$ K8 P, j' ^$ n' d
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-10 12:05 PM:
. B! q) c0 S9 o* W2 K5 X  J  b我記得我買通個士多老細) [4 Z. X2 _2 c+ J1 }% P0 i8 V5 j
叫佢俾哂d「蓋掩」我地- \9 @6 ^7 e. E1 l9 q
我地就幫佢睇下鋪頭4 g4 x/ t) i$ b! T
: _1 S4 x& \1 R& f
我記得換過大卡車(玩具), B0 d, [- ?% c3 S/ p5 \2 I" H; o
自動添架
8 D# E" C2 t, V9 O1 D
: C8 ?. o! v, [# V0 s5 o係咪可x可樂架
4 I/ ^1 q2 }4 n2 G8 |!
係唔係呢o的呀﹖
8 M/ F( O# O' K% G6 v: @3 J* g
0 [: D& \, a( H1 g附件1 - HI-TECH可口可樂羅素搖搖9 U. a* j. S# h, O
附件2 - 92 巴塞隆納奧運會STAR可口可樂搖搖. g+ X4 p1 ~3 z  K4 E
附件3 - 金銀色銀河可口可樂搖搖
. R5 K. k7 J& c( D附件4&5 - 絕版可口可樂搖搖
$ T, x) _( ]0 Z; u附件6 - 92 巴塞隆納奧運會金銀色可口可樂搖搖
+ z# Y: a" T' m4 _3 f1 J6 i附件7&8 - 可口可樂金牌搖搖
; G6 A' u0 x$ e8 u7 j6 X
6 F- r* w# k) b+ l9 z[ Last edited by iori719 on 2005-6-10 at 12:32 PM ]

600 x 289 PIXEL下載

600 x 266 PIXEL下載

600 x 362 PIXEL下載

600 x 450 PIXEL下載

600 x 450 PIXEL下載

597 x 600 PIXEL下載

500 x 375 PIXEL下載

500 x 375 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 記得小時候飲汽水嗎?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。