<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖

吹吹小意見

Originally posted by crap at 2005-6-12 02:26 PM:
) ^; ?! ~; X: z2 [singsing姐,9 \/ o3 K# a+ s! m; i  G8 Q
可唔可以做完assignment攞上黎俾你幫我proof-read嫁" w- N# g% S; y# c( T- [0 u

& x- g$ j5 ^1 kp.s. 響好文區add左呢條link喇
) S' T' a7 K# |3 I& D' c# W+ \' ]" x# D" Q2 H
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:35 PM:
, ^: f% t% j% I; k/ ^8 U( ?. w+ G& o9 \& i
  u; ]2 Z$ I% \4 B
你得閒唔該四圍 promote 吓 d 【旅遊特區】, 【飲食天地】, 【好電影介紹所】, & 【英語糸列】 啦, 等個 forum 正面d, diverse d 都好吖
# k' R5 o/ d/ t+ F; x
6 Y$ e0 W+ [2 I, P1 [
sure~9 {% R/ Q! e' i) j) B2 P
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~5 U: Y0 I% Y  q( s" |# o
我地都想EF可以多元化d丫麻
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:40 PM:- b. I0 D6 r+ O/ V6 f, s5 @2 V

[1 _( \2 X( L, G2 y) I! R/ G! W" K6 M5 b4 h) \+ V# W
sure~3 G2 w7 [$ d; ]5 Q
我考完試會幫呢幾區同某d版既新活動四圍promote嫁喇~
& K, Q2 v- k2 X* ]& L我地都想EF可以多元化d丫麻
. \( @! v" p/ c: M( [& t, Z

% g# v5 J3 l5 d! y$ U( z6 I& R' A尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:43 PM:1 P3 H/ e. }) N( g, Z: D, {

; K( O: [3 g( T6 I9 c
  r9 x3 E  v; O/ e尤其係旅遊特區, 威哥好有料, 捉到鹿要識脫角, 如果唔係, 威哥無癮離場, EF 一大損失
5 o' F+ [1 g; l2 K$ P
$ ?) T6 `4 @- [3 Y: D+ ~2 L完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
Originally posted by crap at 2005-6-12 02:52 PM:; p( Z4 T- e$ ^, R& x

: f7 I0 x3 F  N$ C  {/ K3 b2 B% Z6 U' @4 o: i
完全收到, 而家威哥都好有瘾, 我地遲下再諗點樣搞大佢, 令大家更過瘾
3 ~+ M4 m  Z' Q6 \9 t+ Y' r
+ A3 ]% A. ]+ f

" X+ N' c! z( F+ d絕密, 睇完 delete, 唔該  C: X9 n( m; n% M7 j/ X) I9 n2 X
2 q- }" f( {7 I! D
[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 04:56 PM:! d+ g; Q) \5 S" R& \7 ?3 o

9 w/ u6 M' w3 B1 A) x1 F( n( k
0 W  }: r, W' l2 ?% S
& n( \9 g  h  [! g1 U絕密, 睇完 delete, 唔該+ i% c9 @3 u" C# J2 H

6 \; j( d, A% y8 O, a9 W' i6 v[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 04:57 PM ]
: t0 t) ?" K  Q
# \; e, D9 K4 E# J: c, H# l
唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...& N7 p5 `* M# I* `5 e4 w
好似英語系列同旅遊特區呢d較資料性同較深既野預左唔夠人覆...* j/ x& _+ Z% H6 Z
大家要頂住, 暑假就快黎, EF會好多人, 咁個場會旺好多  s* m, ]/ x8 h8 d, W8 L( R; x1 V0 ]: d! S
如果到時反應好, 有機會就可以發大黎做一版, 好似當初既玩具/ 校園版咁  F: z6 Q& W/ ^4 O% p6 Y
大家唔好咁易氣餒呀
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:03 PM:
# Q; i6 v$ c+ E( h- x
* y. V  [: ]7 m1 S$ o! a
+ z. ^2 W& T3 V( f  X4 W' L唉... 我都明搞呢d活動野好慘嫁喇...
( h2 a+ f: J5 h2 W
+ u  s8 t! f1 }9 ]& P" }, W6 r& T
我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:08 PM:# O( F2 T5 g+ H& g

4 B. o: O& [: L  o" I' C- N* L! f
5 D5 a5 E3 c. t3 j我有提議搞個生活篇 (因為有 d member 唔入吹記), 不過如果反應唔好, 好似 BT 咁就無謂啦
2 ^( L, ]2 e9 `  ]; S
& y# D; z  o: z2 O+ K  j唔係講笑, 大家既意見真係超有用的
8 I4 j7 y! O( F. k  [( N7 t4 x4 j! S其實而家有唔少新區建議, 但除左你地, 有D其他既建議人真係得個講字....6 d0 L( {/ f2 d& X
所以最好可以響月尾/ 暑假前搵曬所有有心搞活同既會員一齊開下會, 諗下有咩野可以搞
5 k; X% f2 r+ r' N  a: Y0 C7 Q集合大家既腦袋(特別係你班知識份子)可能有好野好橋出到黎
) C) N3 x8 z" s: Y* a/ [
/ x* S2 a  H3 ?; i不過唔知大家有無時間
6 r7 [2 R, p3 x. n- ?% _( J
$ S) b! n4 b' v1 p/ z[ Last edited by crap on 2005-6-12 at 05:16 PM ]
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:14 PM:  S8 A* {7 F  n& g: @( H) Q/ u9 ~

% p0 x) ~$ g4 u- T* }2 N0 G; f7 b# z
6 y* Q0 N- x9 r5 I唔係講笑, 大家既意見真係超有用...
% h& x% v- c5 |
1 U0 R2 ]0 P; D3 T  n
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:23 PM:! ~+ B/ x! ]0 P& ?& b% Y

0 g6 |* S+ {! T7 X0 x+ N2 F$ _3 T( y7 l2 n' v. R% Y
贊成, 除咗開会, 仲可以攪 d 公投 同 member 意見收集, member 多 d input, 個 system 健康好多.
% r6 m" A4 D- Q3 O: A7 P1 [6 d' R3 I" f6 Y: K, k% y
收到, 公投可以開完會出~" K0 C6 U4 o, Z
我諗admin都好想見到大家多d發言
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。