<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我有一個問題
返回列表 回復 發帖

我有一個問題

假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜每晚都會起身座係架車入面去尖沙咀芬蘭浴沖涼,重成日同我講架車唔夠油,架車就同我講其實佢好夠油,但係隻龜太重,所以行慢左。咁你話我應唔應再比隻龜坐架車
麻煩向"甲狀腺"爸打提出發問。# s% B5 q0 j3 p& K4 F# r

& F$ K. W! M1 ^+ @6 r3 E& \呢個問題,相信佢會解答到你。
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
Originally posted by honeyharajuku at 2005-6-16 03:34 PM:8 Q; O2 J9 u6 g8 N; q
麻煩向"甲狀腺"爸打提出發問。
& g  `+ b) C: `
: l* L9 B: S( i- o2 T) j呢個問題,相信佢會解答到你。
* V7 h! x4 E3 P3 P
. h+ w/ l& p$ e0 `: m你嘅歸類同配對相當精彩
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-16 01:27 PM:! G4 ^0 t1 K# ^
假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
: P- P' o1 K+ T
  e  d8 u: ~$ }

500 x 375 PIXEL下載

能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-16 01:27 PM:
# d3 P0 c; S6 j0 H假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
- h, e4 W% W9 f; I; m5 W
& L+ q( f4 V9 r6 B

500 x 375 PIXEL下載

能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-16 01:27 PM:
: x: X5 H' Y* h( b$ g* ^假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
; S5 {7 J2 q( @. }
4 M) A* @$ b9 @) r9 \; F; Q
請問你係唔係甲狀腺老兄? 本人從事研究甲狀腺條腺多年,從你的高水準作品水平,我懷疑你的真身便是甲狀腺,請速速現形; z( p! q0 I! p+ ~) @) H

1 K" l1 \  ?7 b0 p2 N' q7 ?. T- b2 \5 W7 H
阿仇
1 M) Y5 Z4 c6 f* v4 k) _Beginner
: X2 S% g( T5 s& P+ B
. ~- e3 I8 p$ o9 e7 Y) V積分 03 I: p4 N. a! a( _8 y+ O5 v
發帖 15 X: p& t, K! p0 |! d7 }' P
注冊 2005-6-15
9 v; Y: i1 l$ T- e4 V/ t8 B狀態 離線# ^! B! _- K: f/ ^9 n5 w; j

2 A3 f/ q! G# x& h8 n# w[ Last edited by happylion99 on 2005-6-16 at 04:32 PM ]

177 x 240 PIXEL下載

例外reply
唔好以為換左名就冇人知你係邊個bor....; S. t- Q2 L- I9 z% a+ s; B
仲要第一個post 就post 呢種似曾相識既post....
Originally posted by spector.R at 2005-6-16 04:36 PM:3 o+ {# U1 f1 h& P! F7 z! u
唔好以為換左名就冇人知你係邊個bor....& @: I( ^# L, w( W
仲要第一個post 就post 呢種似曾相識既post....
) C& U# I' ]: ~, j9 W, C. a9 j5 D, X& z. ?5 l$ t# }

) `2 ^* H6 w/ _; ^我相信唔係佢
) B6 c8 _; T' B( t9 Y我地既歡笑之星甲狀腺又點會立亂轉名呢?!. D3 a- _2 @  ^; V4 r7 k0 h" M2 t
) U6 z" E* n9 |. L; M
[ Last edited by honeyharajuku on 2005-6-16 at 06:16 PM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
: `: s6 P# c6 \; H假如有一日我架車識講野,我屋企隻龜...
$ {5 A6 C; z9 k' L$ j& `; R* L6 s/ _3 y* P* \9 c
應該, 因為架車講緊大話. 佢根本唔駛入油
有一問題
4 T4 |3 w; G# m4 W& }隻龜識講野?( Z( f7 A% @- \: m, o' d3 \' M
文中沒寫
" Y# u7 ^: ^) ]8 T( A* X作者講大話
大圍三姑三圍大,長洲賓客賓州長
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我有一個問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。