<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家俾人屈會點
返回列表 回復 發帖

大家俾人屈會點

有時你解釋7 y( ]; p* S( n9 G/ B& e! u
人地會覺得你係掩飾
  W' Y: [- s7 M6 ~3 l: Q4 }唔解釋
$ ^9 W( r3 O/ j6 R+ k( ]& [人地就會覺得你係做左. m9 t2 C3 P  ~' P- e) F
3 @: C% \$ B  {; ^* @

& n1 ?$ ?+ j& x6 Y! A( h& s1 c咁可以點
睇下係邊個屈囉﹐如果條友不嬲都癲癲地鐘意屈人既﹐我唔會理。仲有睇下屈咩啦﹐有時D人都屈下我﹐但笑得出果D我都唔會理甘多。
細個俾人屈我玩電話(小學),係玩晒成班同學既電話(勁打去人地屋企唔出聲,收線),但其實我無! 我一放學就去補習,返屋企就俾班朋友打黎鬧我做乜頭先玩電話....(因為坐我格黎個同學唔見左本電話簿,佢話係我偷....)
# G9 l+ }0 E8 `; v" k& S 有.的話要報警,有.的同學叫佢阿爸阿媽打黎鬧我...有.的又打返黎我屋企玩我電話...又同學校.的老師講... 好無孤....... 後來件事不了了之.....但係朋友無晒... 無人信我無做過...咪成日喊囉..... 好在都六年級..唔洗對住班友..... 同埋都有幾個唔同班既朋友同我 friend...無甘難捱.... / q  o* r/ W6 p: I% v- e( y$ L
十幾年後既今日我都記得呢件事....... 因為無人還我清白!
& d* X0 F9 f9 u# g5 _, H) r0 ^7 p+ l屈我既呢班同學仔! 你地記唔記得呢件事真係傷我好深呀?????!7 m  u7 [5 {, F
8 v3 A9 [* _6 F! |  T4 @/ J) ~; B
[ Last edited by kingkong007 on 2005-6-19 at 08:04 PM ]
我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,之後有好多無知既人又跟住話驚又話邪  u6 y3 Q' I  C3 V# J
我覺得好無聊,其實相中人只不過係一個日本藝人木梨憲武之嘛
' A% L  V2 I0 p- n! @+ h* x8 b! t4 K大驚少怪真白痴

339 x 423 PIXEL下載

妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
點算? 咪算囉
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 04:39 AM:
/ \  _1 n* Q# \3 n) G7 ]我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,...
# T1 ]: o  S  u$ w# n+ g
你真係換相﹖
係呀
) Y4 B. ~  a& @7 C5 A( M不過唔關所有人事
. h" d; x0 {: F' t) r4 l9 c# @! z) {; G係我自己想換
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 05:31 AM:
" `* b. j, K7 ~* B係呀$ \; V& I+ U; E" z" v
不過唔關所有人事
* P( C# {* T" ?8 x係我自己想換
6 d. m' A# F: j2 R% w8 ~+ V係唔係個張黑白相??
Originally posted by karate_pau at 2005-6-20 04:39 AM:
+ G* {0 H: y3 h6 d1 j- c! }" B我有一次上網,被人屈我用死人相頭象,...
* o/ P' `* h6 i6 S  s

8 n6 G% J; `% C冇咁興啦
+ Q, L9 H2 u5 m' T1 c- ~而家換左咪乜事都冇9 d" T4 a7 l' @: H/ v# X. i
3 E8 J1 d" L4 S1 v. Q
咁又證明左俾人屈真係好難受同埋會好興
Originally posted by 點算 at 2005-6-20 10:39 PM:( z8 W' s6 i% A, l
8 ~- j+ p8 A0 f- h' O% P! q  D4 l

& Q* b- L, {0 @- ]8 z+ {冇咁興啦
. T+ K/ F( E) n* W( M' a而家換左咪乜事都冇  W! M5 J! q$ C) N7 J2 G0 V

7 X) H% ^( U( m$ w6 h2 ]咁又證明左俾人屈真係好難受同埋會好興
$ F6 f7 b9 r3 }2 [
換唔換關你差事

512 x 384 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家俾人屈會點

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。