<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗
返回列表 回復 發帖

米高積遜好狗

佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
我覺得我阿媽發仔瘟好看,有品味才能欣賞當中的美麗
係因為佢有眾多的歌迷9 h9 z5 x: |( r( e5 M
美國唔會比佢有事
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 06:04 PM:
7 t1 s7 c; {. d3 \6 {. K5 w; H其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
2 _2 z* ]9 `2 b' r0 |5 N% U3 K
點解江叔要殺晒d證人 ??
【icon小偷™】
Originally posted by 阿仇 at 2005-6-20 18:04:
7 ?' F- Y/ y7 T+ G其實係因為江澤文派間deep去殺晒d證人
. q6 X* |' T3 }3 D2 q  k
但係我聽講係江f文本來係想殺米高u遜但係d證人剛行c過殺k錯人,想h再射既時候又射中自己個老i,接著想送佢老s去醫院既時候,突然又比一架貨車衝m過來撞o死左,而家仲t係醫院想h樂死但係又比證人d家人請既殺手殺e左,最後係r埸度過下半生喎~[說笑— —,"純碎"搞o下氣分]                       $ R* C5 J$ r! h/ e4 i
                              [仲有d英文都幾無聊]—_—"
Originally posted by 睇我唔到 at 2005-6-20 06:21 PM:
! Q6 J4 L% b3 V9 T) X- g2 g
/ ]! j0 m- T/ k+ n- u2 N但係我聽講係江f文本來係想殺米高u...
" n4 C6 u0 S& m1 c  ^9 x  q其實我都唔多明你講咩=.=
, l1 p  X" U' u  \4 t3 z不過我覺得佢今時今日個樣搞成咁~& X( E0 V7 ^2 Y, R9 ]' r. W
又身敗名裂~~/ M% F: {$ i! u% v# F
已經係對佢既一個懲罰!!!
Originally posted by §Ken§ at 2005-6-20 05:58 PM:
1 F# V7 k* V" |- k' X- A2 ?佢成十條罪都告唔入~d人都唔知點搞
; q2 L. Y1 R1 C7 A7 K
你都白撚痴,告唔入就狗架7 ?9 {: F. B: d' E6 l8 _: r7 e/ d
dna,精液,毛髮依d最重要既物證一樣都冇
( v$ X1 I6 q: f) V/ D1 u8 W8 b1 Y成單官司都係果兩母子齋up7 K3 j4 r8 a4 c$ W+ f  `
仲有個同佢有仇,一心想做mj一鑊既檢控官6 ~* T5 A5 v; h( J

' a/ o5 C4 y( E仲有d傳媒就好似一早認定mj有罪咁,對mj都唔公平啦0 z; i$ h4 {* J1 n/ {$ D
2 V7 U% _) R( W% W
唔了解就唔好鳩up
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
疑點利益歸於被告。
$ o# J, Y. p; N0 R
. c  P; A7 `9 p4 w9 u8 x想入人地罪﹐你咪去做陪審員囉。
Originally posted by karate_pau at 2005-6-21 12:36 AM:* f$ H7 X: I5 u4 N2 V" B

' D! y# D/ u+ z你都白撚痴,告唔入就狗架8 i, [) l: V# Y  D. u: ^
dna,精液...
$ G  z! y6 b% T7 J5 `- z( s. D8 w. l- \5 r* k
karate兄, 我都好認同你既觀點...! `/ X8 L" b4 i- f  O5 n
) m4 V: g* F) ?) E0 n& r% f3 ]
不過又係果句,
7 L- S+ D- A8 P& l% Qd不必要既助語詞唔好用喇..
唔好意思
妓女不同律師,有些事情,就算你肯出錢,妓女也未必肯做。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 米高積遜好狗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。