<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙
返回列表 回復 發帖

對於有天主教教徙

刻意賣弄性感有何看法呢?例如是朱茵
朱茵不是天主教教徒啊
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-7-30 06:49 PM:
/ P1 B* d# k# _: u- I朱茵不是天主教教徒啊
$ T4 F3 `/ B. i2 S8 l朱茵好似唔係天主教教徒
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
邊個話天主教徒唔可以賣弄性感?:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
多口問句樓主, 你打完你老母未?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-30 06:54 PM:* s! i8 ?" @, O  x
多口問句樓主, 你打完你老母未?
# [- F! z  y; f$ F2 M( t% s
你打完你老母未????
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
partyjoy 兄:
) T3 X, r2 ]4 u& e/ i我真的佩服你.............
1 j$ E4 J  l6 D7 w* g$ \  k每日「吹水版」一新意題目
6 x0 ~4 W1 ]  y( f
今日又來4 T, N4 L3 o2 E. X- u6 ]& C
#1  對於有天主教教徙- I- c" _6 L, I
刻意賣弄性感有何看法呢?例如是朱茵" R4 \) v! i3 T' L
% ~& c5 V$ S0 j) P
完全欣賞你的「思維」..........# ], [* Y3 i0 T& ?! `# d+ ]+ u
讓其他網友 有更大的討論空間
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-30 18:56:4 ~$ b/ y9 P+ Q8 _: f" T

K5 r/ h) E4 p+ |你打完你老母未????
7 t1 D+ o* t3 b; R0 o  Q1 ~! O* N
聞名不如見面,打老母既人原來係佢....真係年青有為....' ]1 A; d5 p) o+ s% \* V
我老喇...比阿媽蝦返轉頭...次次都問我攞錢...冇就嘈我.郁我D野....  I" }  t# v! [1 V2 j; L+ G
. l8 i2 g8 J6 r9 M
都係D年青人好野,咁都做都出....我想唔認我係不孝都唔得喇~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-30 19:01:4 p( M9 j6 S# A# R( S
1 |5 s, M/ q0 h, Z1 j0 M  J
聞名不如見面,打老母既人原來係佢.....
7 c( Z; ]/ Z) q2 b6 I3 A+ J
左輪兄您完全同呢個社會脫左節, 呢期最潮既活動就係"打老母"!!!" m7 `9 S( F( g+ o
可能佢真係有事呢, 你地唔好玩佢啦
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於有天主教教徙

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。