<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個
返回列表 回復 發帖

以下四個名人中你地最唔妥邊個

1) 你 + x
/ r3 T3 y8 i) Z2) 倒王河1 c! f# U/ J9 J) Z$ g) W7 Z
3) 大毒廇' L, m" b+ o. s
4) 霍中西
3 @0 `. D  v) g: a8 s4 m5 R5 z7 O) w
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
其實真係冇咩妥唔妥.....
7 D% G9 a* n( D- f. z呢4條友都係一些較有錢/名氣的人而已...... C5 G# g# U1 r1 j

. S. t7 L/ T- M/ K2 Q3 d(ps...真係要估一估你d人名= =~)
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:( @/ P, t# ^9 M7 M
1) 你 + x
1 Q5 R1 D( `; \( y2) 倒王河
( q: L4 k# X4 ^4 r4 W% f3) 大毒廇' z; {8 f' M) S& e: ?
4) 霍中西
+ ?9 l& @, K3 n- n1 [( c  B  ^: q: I3 ?& K7 _! O5 d3 Z8 w# }
其實想整投票個 frame, 但唔知點整
4 J3 w3 E2 @1 v5 |3 W: N) A$ a
答唔到你
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-6 08:07 PM:
- N0 t4 i! g1 j1 p7 h, k1) 你 + x
, h3 Y6 j9 a, u0 t$ U: }2) 倒王河4 `" b2 B7 ~, k
3) 大毒廇. Y9 L/ _* k- v
4) 霍中西
. {% L7 t# T* U4 K( x. F% L
, ~  y. ~; a0 u1 \, W" O' T1 m& \6 [其實想整投票個 frame, 但唔知點整
7 g' X' v& ]8 ~4 x
There is a button
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-8-6 09:22 PM:5 v9 M: D' D( }% B2 @: z
雖然呢到冇,但係最唔妥楊受成同成龍
2 }9 k$ `( \/ V! ~6 t點解唔妥成龍
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 11:33 AM:
) b4 n  R, i8 s7 r5 W
! ]; [6 s% w- m! V點解唔妥成龍
: \1 x0 o: u. T3 F1 a衰咸濕 =.=""
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:01 PM:
. W. |6 r7 R8 f
8 M* }4 A3 s  E8 a6 d衰咸濕 =.=""
: a/ _4 B% t3 M( A. B  v! a乜佢好咸濕架
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-7 12:02 PM:" z; R+ ?0 a8 o* F1 K4 i
$ x  G6 w- M& q/ S3 Z! ]( t0 F
乜佢好咸濕架
9 p- S: O+ L" z/ i: }% Pd人話o架咋, 我乜都唔知
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-7 12:11 PM:% D* ^1 V9 H4 p& u: ]1 ?/ @
+ r: Q8 H' ~9 g* G! m# b  n
d人話o架咋, 我乜都唔知
# K& v7 Z. N7 J" j) F
原來係咁
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 以下四個名人中你地最唔妥邊個

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。