<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!
返回列表 回復 發帖

我的增磅血淚史!

見到近年興瘦身,真係有d眼火爆!
: \6 P1 ~; O5 R佢地身材好地地,都拿錢出來瘦身,究竟知唔知有人想肥唔肥到?!4 r% q& U: W2 v6 ^* e

6 E" g: D8 f; j; n' e& I記得中一果時度高磅重:
  _6 n9 X# c5 B) s8 q180cm(穿鞋,唔穿實數係178),51Kg,IBM只得16.096!
: v  k+ l8 v  @後尾我決心增磅,食多d同狂操體能5 d* M& u5 j8 Z$ v- J
每晚都食三碗飯(後期碗),仲試過每兩日飲一支牛奶) d) `) \# l# N1 S3 _+ W4 I
第一次操體能維持左年半左石,因為病而停左
% K1 K9 _. W3 {7 m之後都半年有半年無咁,但好奇怪,操果時唔重,停操先黎重!- Z/ r9 \7 r4 P7 A
到中六IBM先見得人(用左六年!):. b+ c' o! c% L) d* n6 A
184cm(無穿鞋),72Kg,IBM係21.267!! i; ^# J9 ?' D# ~# M; d6 q5 K
& ^5 b+ o4 s9 y. i
(我仲記得小四我都未有40kg~)
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
中一178cm
& A& U% @' S- W* J0 e6 N4 X中六184cm. o( v/ W5 r0 T; l: {( F) W
7 z8 I$ y5 i/ Y) D
@@
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:28 AM:
- R9 ^; G; n* V" _! M! r中一178cm
" D) Y3 A5 o% B: N- D6 ~7 ~$ r中六184cm
" O2 U2 _& t% R7 t. n) R" l% X5 j0 \
$ S& j! x7 G! e9 w# r@@
5 K2 F( f5 f  K3 r$ |9 _; ~你想說太少還是太多?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 12:27 PM:$ Q3 h8 ]( B$ D5 d5 d
都六年啦,點會高得咁小 @,@ 得10cm都冇
/ r3 D* g/ X4 j# [果時以為180左右夠高,唸歪左.....
. O/ `7 P0 C7 c$ x; \! y驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 01:13 PM:
8 t3 w1 [" ^1 M2 c* O
* ]- D9 S3 P" B果時以為180左右夠高,唸歪左.....
$ _5 c5 v8 [/ v/ A( ^- ]驚拉高左,會將增肥效果抵消.....
# v9 \3 c9 u  K. V0 F4 f6 |. n
都冇可能啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 01:20 PM:
! Q$ P' a1 _- j5 m; v% q, U8 e' a7 [6 i! [1 H# u
都冇可能啦
0 g. ~' v1 H. }# l: rwhy?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
六年最小都高20cm啦 ~_~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-13 03:24 PM:1 S( T0 K8 P' o4 Y+ T8 z
六年最小都高20cm啦 ~_~
6 E5 y; g+ M4 P4 ~( r我咪應該198?4 R- g; x( H7 O
我同齡果d咁有一半過2米?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-13 04:44 PM:
- q* z6 }; I& `- ~; K, C. k, G2 F5 ~. J0 I- J% i9 R* B3 [
我咪應該198?
; q: \& T$ y& F! N, j" \我同齡果d咁有一半過2米?
3 _# V1 p, Y5 ?6 g) Y
唔係,我係話您高得唔正常
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我的增磅血淚史!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。