<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我為人點丫,是否好黑人憎呢?
返回列表 回復 發帖

我為人點丫,是否好黑人憎呢?

單選投票, 共有 0 人參與投票
57.89% (11)
42.11% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
我成日俾人罵!
問得好笑, 你為人點? 我哋點知?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:22 AM:4 n5 E+ L; S$ g4 j# d: f- Z
問得好笑, 你為人點? 我哋點知?
+ G0 q& u( m) K  y2 i! g
+ Y1 G( ^3 P( [2 X9 U6 k6 l
哈哈....我話哂在Internet上都有少少名氣,好多人都識我架
. a, L9 P1 ^3 B: O$ o2 B: a  [, W- f/ m2 b* v; c: x( s& T
哈...
& b" H2 }& Y6 O! ~4 }" g

! K: Q3 i, i5 z# \' h' B6 J[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-8-15 at 12:40 AM ]
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:24:
/ _/ R4 l8 w+ O. M
$ c# u8 F2 s6 Y/ ~5 C
# U' V( A, _$ ^+ H3 E9 ]哈哈....我話哂在Int...
% J# Y( L" {3 z' N* k+ R賣廣告? 你大鑊..........
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:34 AM:
% Y6 Q# ?' X9 l3 a
* b4 k2 X. s' F" f* L' H賣廣告? 你大鑊..........
2 b$ _, m  c- y, W- P
! o, X8 e* I/ p( G( j
" @# A/ e; W+ k% \免費架,冇商業性質架
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:35:
& Y! t2 a: z$ i3 F$ Y7 t: A  X+ O" k( N0 E: |
8 c' H, k0 S5 C7 Y( o1 h
( m5 |4 p; W/ B6 K5 [# X8 l
免費架,冇商業性質架
( _' \1 T# f3 U, Gadmin唔係咁諗呢.......
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:38 AM:% ^! M# ^8 Z5 \
; P$ L+ Z( `* a: J/ F. s9 H+ {: Y
admin唔係咁諗呢.......
) N9 z8 i: x; p! J8 L, D) @0 d0 a0 y4 d' ?# m3 p9 C
1 I. ]* R. d: C1 w3 N
咁樣架
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-8-15 00:39:
/ v, W$ t. U. @' A; j/ }
1 r7 `  z/ L/ y+ X, z
  F1 e7 F. L( B  I9 S- E& Y
) R3 j/ b$ a4 k咁樣架
  v6 V0 a  H6 Y, e& I! H. B0 ]
睇下點?
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-15 12:40 AM:% [2 @1 c5 E2 {

* ^9 I6 o/ b, n4 H2 y睇下點?
# w5 t2 Q; v0 g2 G& ^# X

; Q' E/ D" x0 h
4 q1 C% i8 L: L4 C要突破,一定要向互動的PHPBB進軍,要練習嘛先有進步
除咗成日講個 架 字外, 冇咩衰野丫...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我為人點丫,是否好黑人憎呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。