<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你like種女性宗教裝?
返回列表 回復 發帖

你like種女性宗教裝?

單選投票, 共有 0 人參與投票
40.00% (2)
40.00% (2)
20.00% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
尼姑裝--可能因<大奧>,人氣急升! z$ A6 E& C" W5 {
修女裝
9 s& ~" {  @% Q( e8 x) G穆斯林裝--齋包頭、唔掩面果隻) {5 I5 s7 g. d

1 T& e9 a  [' o3 P三大宗教有齊,絕無宗教歧視!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
而d post真係會惹來仇殺, 你自己小心, 我亦都唔會投票, 以免城門失火... ...
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-10-14 07:45 PM:# o, p: E6 d8 q6 g
而d post真係會惹來仇殺, 你自己小心, 我亦都唔會投票, 以免城門失火... ...
/ J$ v& x' a% T# i- v
0 a& d. u3 v: k) `+ X) B

6 m" w* h! p: J, J! }係wo,唔講都唔覺
Originally posted by research2005010 at 2005-10-14 07:45 PM:
* N0 ], G9 t6 f+ o# W9 z而d post真係會惹來仇殺, 你自己小心, 我亦都唔會投票, 以免城門失火... ...
3 v0 m$ B6 G. M8 p. g+ w
我都唔會投票
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by research2005010 at 2005-10-14 07:45 PM:
0 J! ~! e1 a0 Y  {1 P# `/ Y( E$ o而d post真係會惹來仇殺, 你自己小心, 我亦都唔會投票, 以免城門失火... ...
  L& c8 q1 M( i, s' a3 M1 f& p
下?我話 "like" 咋喎...% w: d" T( v, E) x$ a: ?8 y
同問 "你like種女人穿褲定裙" 一樣...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-14 08:10 PM:
: R. d& n/ J" W2 u# }$ i4 _
+ O' ~2 L( Q; a. u9 j- m6 m3 k下?我話 "like" 咋喎...
2 R- N3 W& r- ]+ o同問 "你like種女人穿褲定裙" 一樣...
* g1 G) z9 j' h/ m

# t1 ?" \5 H( `$ {8 ^你如果問我鐘意護士裝定空姐裝, 我會投.
5 ^- v2 e6 T* g! ?2 f- |5 m; w但鐘意修女裝定尼姑裝定穆斯林裝, 有d變態wor.* x% e' I8 B0 \6 Q3 ?

) y) j% h  b0 g9 W4 L# r[ Last edited by icefire on 2005-10-14 at 08:17 PM ]
Originally posted by icefire at 2005-10-14 08:11 PM:
4 [- O0 {; v* {; G7 V' q7 p1 A2 h, [, d; e
) R: \3 x1 d: E8 h9 Z
你如果問我鐘意護士裝定空姐裝, 我會投.   Y0 A- ?; F2 v' V( m; a5 ~3 w" J
但鐘意修女裝定尼姑裝定穆斯林裝, 有d變態wor.5 L6 Z3 A( ^' t) J

2 P2 s4 w$ k. f5 b1 X+ a[ Last edited by icefire on 2005-10-14 at 08:17 PM ]
5 ~' u( ]( S  L% d0 a<大奧>阿家光夠鐘意尼姑啦!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
有咩好驚-.-""""""""
.....I don't like all of them at all....
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-14 20:21:
" I* F( F* B% `7 T, p; a3 c0 g; ~1 ]! A1 s$ K/ F6 t" k3 ^1 O
<大奧>阿家光夠鐘意尼姑啦!~
6 _( p0 f) l1 X* }
3 U& B* }( V8 g( n; X- g2 ~$ i" F9 p# j- e* A4 |# y+ D1 R/ O
日本仔食屎,你又跟住食呀...睇戲睇上腦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你like種女性宗教裝?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。