<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你o地鍾5鍾意自己個名
返回列表 回復 發帖

你o地鍾5鍾意自己個名

some people 非常憎父母改自己個名 , 分享下1 I4 \+ W) h9 Z/ v

% E+ G: Y3 H% i, b0 Y3 r[ Last edited by CHECSS on 2005-10-20 at 11:52 AM ]
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
名係父母改的
- G' @: `; l4 b. n3 z# X我覺得就算叫阿豬阿狗都唔可以憎
9 d; w; H8 ^$ m我地亦唔應該取笑別人的名字
Originally posted by rayrayip at 2005/10/20 11:18:
# F  U- G- x- l0 r+ c7 T名係父母改的1 Y$ f+ o5 t$ f) `; F; `
我覺得就算叫阿豬阿狗都唔可以憎
8 D9 r: X+ D8 h$ m  K. y5 M我地亦唔應該取笑別人的名字
" f- p. e$ f: h& \) ]9 M* Y5 W" L
yes
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by rayrayip at 2005-10-20 11:18 AM:1 M% d5 C, u, l0 G; Q2 R- t! s
名係父母改的. l+ V+ k# A$ o& U, x
我覺得就算叫阿豬阿狗都唔可以憎4 E& |5 [1 D; o7 ?7 H8 m
我地亦唔應該取笑別人的名字
, @' i+ e  c- @0 k對,我最憎人笑人個名......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005/10/20 11:24:
0 X; D9 ~! }8 ^$ p1 V" I0 I) D' ]# k: ~. r1 L/ J
對,我最憎人笑人個名......
- [( g! w" a1 H* P1 N+ e
less , 大多 give another a 花名
唔僧,不過唔係咁鍾意@@
極憎!!!俾人笑左好多年!!: i6 V# w% o# [$ L
所以18歲果陣改左~
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-20 11:48 AM:( M0 \) M2 T, t8 R! ]
唔僧,不過唔係咁鍾意@@
- O* ?0 Z0 M5 I, a: E8 a7 f
4 G9 |! \! w. L- D5 u好中肯呀~~
唔改都改左要接受!!!
落場後只許盡力去跑
我好鐘意....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你o地鍾5鍾意自己個名

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。