<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口
返回列表 回復 發帖

大家幫忙請假夕口

我有要事要同公司請假
( P1 K1 B8 [( |, b; X
' Z& e2 |- T$ U" K' Q$ Y  m4 |1 [不過前兩日已經請左一日假3 ?! R7 \2 {4 K* F$ E

$ D2 X- D% ]- n$ x! R(例如:  11號 已請了 , 13號 又要請  )
% f" [' ?# \% _! e13日我不知用咩"夕"口請呢; m5 E: {, z! Q8 }, K
, {# G/ M. }, k5 Q3 _# R- |
11日我話朋友結婚要幫手!
2 _7 y1 O: B2 z# \; H  b8 Z3 f% d
' `# o% S/ d/ z* \請大家幫忙% u7 E6 I1 h5 c, N, H3 B  i& V
不知大家用過咩夕口請假呢
  v2 k5 `7 X8 v0 |* ^4 V7 x0 o* ?) t( h# N! T
絕對好趕嫁
5 G  G# Y7 w) i. I0 X
8 Z  d. X: v' h9 y1 b. Y                  
5 A8 a( S6 @4 Y9 Q! d4 s0 p" |6 B, ^  ^) p5 \" S
[ Last edited by 大優勢 on 2005-10-27 at 12:03 AM ]
Originally posted by 大優勢 at 2005-10-26 23:04:: U+ n/ o% C1 v  r3 j% f3 G
我有要事要同公司請假3 g1 C- o0 b/ c, S$ e* A
* F8 P- u) `' a# O
不過前兩日...
+ i. N5 `) h4 I- a
, K* R7 R1 Q0 u' t1 }! @; V* |* }如此情況,一定最好唔好出聲先,然後...........Suddenly leave(Sick leave).  到那朝找醫生話頭痛、頭暈、感冒,一定OK。 我次次都是用呢招,包掂。  駛鬼咁多花神咩。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 大優勢 at 2005-10-26 23:04:: g% d7 z1 S( o" w- q+ q9 G( O
我有要事要同公司請假/ C- ]) B5 }3 k+ y0 I
- \* `" c  H/ k  T/ C1 M
不過前兩日...
. Y+ V" n0 }- v1 m) {# Z老母老豆入了醫院la~不孝D都要架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 23:25:+ B, e5 M; z1 y1 V2 v. [

, [' M3 L. I- w; l, e" H' s( Z9 ~老母老豆入了醫院la~不孝D都要架喇
) {- a2 c. K; P# r+ w

% H# o3 w7 f+ |鬼信你呀。 到時實俾人炒都似。 病就吹你唔脹。 之後唔好再攪咁多就OK。
網上身份誰不『機密』?
請問有冇第二招
姨媽到
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-27 12:22 AM:9 {. j- a# c$ k; [' Z5 Q  l9 `
姨媽到
0 V1 k8 a; d" `
" f8 r; [7 n1 u% `; W5 v
男的
Originally posted by 大優勢 at 2005-10-27 00:25:. j1 o8 ~8 J2 b! Q0 c& }) N9 c  v
0 T2 [" i2 D) ~: e# t
0 w  Y; j( K$ O  [  }3 s) p
男的
0 |, X% n$ K, v病已是最好的借口, $150一張醫生紙都唔捨得?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-27 00:30:7 j# q5 _: _. S; w

/ N1 Z/ E5 n4 K; I7 Q5 B4 D' ^9 f病已是最好的借口, $150一張醫生紙都唔捨得?
! u$ W; q0 }: ?2 d8 \" _  Z  _0 g  c" Q( E3 f4 x* C' g$ _
agree
網上身份誰不『機密』?
我唔肯定有時間出紙
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幫忙請假夕口

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。