<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~
返回列表 回復 發帖

高度問題~~~

無聊問問~~& n+ ]1 L& D0 z% ]" f: \
冇呀~~大家有冇而家..or當年有過高度o既問題呢~~~
( o1 M  I- s6 l$ [我中一至中三..一直高緊...但中三尾冇高到...167停左~~( F" ^# }% ^) x' Q; I
果時167仲高過好多男同學仔...之後卑人高返轉頭~~
/ P. X6 q+ Q1 }8 t個個同學都170以上~~!!之後成日卑人笑我矮.....自己就好努力咁日日跳繩..打籃球. z$ k) _  V9 C% d
低做左成2年都冇效...中4就停高啦.....當時好慘..好想..自己有170就好開心啦~5 C1 I9 c# P  f. l0 G
但日子慢慢過去..而家19歲..167高..都算lu~~!!我矮唔緊要..打波勁快..爽, d8 Q! t8 C% {

. I% S5 [; M( \% Z8 a6 A* ~哈哈~~大定有冇為過呢d問題煩過& g* c5 H+ R" _7 `% p; h

& z. c+ R2 S: d: j4 E) b0 e話者..d高佬都可以講下..高有咩野feel呀??講黎聽下啦..我都唔知~~
最愛打籃球~最愛唱歌
高呀...覺得比同年紀0既人大個lor...不過可能我仲細個  `4 m# P9 S! X3 Y$ h; }
不過高...d人睇落都醒d掛
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Me <-- 180cm
; U6 P/ G+ ]8 C/ f+ P+ _# f5 M冇咩特別感覺# V. t* @6 t0 G* r, E% H
我都打籃球
1 ?3 S) \, p/ s  ?- ?又快又好彈跳力
& ^) w$ v0 ~# Z- @2 f( g0 H2 N3 n
[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:04 PM ]
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 06:52 PM:5 F& n1 l" W. r  v
無聊問問~~
4 P/ o$ i: O& |0 ~% t7 e冇呀~~大家有冇而家..or...
" ~* H  `4 x4 G. E* U, G9 v; |2 l& s" i6 X6 n' Q( {! }& D
3 R% i: o. L- S8 k  v' C
19歲167真係矮左dd喎
- d# E3 [+ H5 B6 k; B& d高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v
$ t8 E' v, N5 ?" {+ t$ ^$ b' D" v5 Q$ j+ ?4 ~/ o; I
題外話:你有冇女友??
( _: }" y' a* A如果有,咁你女友高d定你高d??
我都係得170咋/_\正常黎講係唔夠既!!最起碼都要有175先算ok 啦/ s% s9 Q/ R/ L8 n! h! j
有冇人可以講我知我到幾尺幾吋,我唔識換算呀/_\thx
Originally posted by kakeidevil at 2005-11-15 07:03 PM:
; r3 E0 {; E2 F8 A, x3 u/ I
' i- J* m6 {1 e" [! ~, f. u- O% K' P5 _3 ^( T0 ~6 @
2 ?& L* \1 ]& U2 ?
19歲167真係矮左dd喎/ Z' m2 R; V1 w% R/ q0 |
高着衫好睇d,又可以睇到着低胸衫既春光@@v* J' y  t& D, R# G

6 ^/ Z3 v' D* _3 M" f! }題外話:你有冇女友??
# o& I( t: r. ]* z% s如果有,咁你女友高d定你高d??
% @4 B% s6 O  B& S0 y" ~2 R# S: j  l
* j) [% X& w* h- h$ ~$ t6 I( l但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~
0 l0 U+ T1 X* s, `' J我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意! o, f* x1 J$ X$ `8 \5 ^1 f
' Y' A7 M8 g# ~* J8 ]7 g2 O
我冇女友..但我不向都追果d 155~~163果d女仔
' i& [) I* A; L0 V, b! j6 I" Z% w- C1 N' B& }( ]
[ Last edited by 牛仔 on 2005-11-15 at 07:09 PM ]
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:07 PM:, d, \" ^5 h& w+ p/ a; Z: l. _

5 ^* b9 i' b. X! c8 L
3 n* s1 R- W: }' y+ l但雖然我算矮~~但唔知點解好多人話165係算標準~~
; m. M3 g2 }  n, y8 C* Y我覺得好白痴~~但我而家對呢d唔介意
1 t; J' b4 W7 ?) s8 a$ }1 [9 m: L( Y5 e
我冇女友..但我不向都追果d 155~~153果d女仔
' V6 F) e" \9 V) g7 G% h
6 U: G7 Z; j' W% F
上一代平均較矮
3 W' ~  J7 u7 }$ Z0 C所以好多人話165係算標準
+ j7 i. N: d* y# w8 _p.s ....我女友 152cm :cool:+ h' l7 `9 a$ O

4 B: u* {& t4 I) u9 h[ Last edited by 伊達政宗 on 2005-11-15 at 07:10 PM ]
但我雖然167咁矮~~但個身形好~~
" w# j* _& b- Z& r- Y! k' M: q遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
最愛打籃球~最愛唱歌
Originally posted by 牛仔 at 2005-11-15 07:10 PM:
& Z7 y! `* }7 v& m4 R7 t5 E6 P但我雖然167咁矮~~但個身形好~~, m6 F2 S! D7 q% i6 e' ~5 C
遠望覺得好高~~真係行過黎平排先知我矮~~搞笑~
9 M) p9 Q; c* x2 `. [& L& H  Q. I% p6 `# j' v
有胸肌有腹肌個肩橫?
Originally posted by 伊達政宗 at 2005-11-15 07:12 PM:, V0 V; C& I( L9 @# d, S
. U. n# |  Z1 y- H% G

% p" F) U  N  L9 s; r3 S! m7 ^有胸肌有腹肌個肩橫?
. N% g6 D- X5 ?  {! X" J- ?, H* X
' [. r) z+ [3 d$ r: d
我係個肩橫+因肥..有胸肌`~哈哈哈~~
最愛打籃球~最愛唱歌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 高度問題~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。