<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:29:
$ }1 _6 `5 [4 @/ g( N
( B4 R9 `7 I# O$ q: S/ A  x4 y7 L- G洗你講~~
- x) V# |7 c& a8 r, m, p/ Q
你回家吧
EF小人物

Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:31:
5 r1 l; Q  E, L0 b% h7 e6 b& _3 F1 B# [3 g3 z
明白
7 @9 `9 R8 d. a. ^知道就好.
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-5 04:46 PM:
5 w- E. ~+ ~9 `" \! s! d; y, l# }- C& S& U. L
你的心想講
2 c% D, q& S2 r5 C$ C1 z
你又唔咪我個心,你點知我個心想講~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-5 04:47 PM:0 R4 h$ d" y+ Q1 u1 Y
- W; ?' F0 ?5 M: T! S& `  O( d
唔係..因為你痙攣
7 E) r( ]* f4 T
你講乜~~,唔明
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-5 04:47 PM:
& i0 }% P1 N: F, s$ k* H
: ?( k/ z8 L: \7 m9 s" n  j你回家吧
1 C2 V. I( K1 d1 P, M
我一向都在家
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-4 22:54:4 o. |+ e$ r. V9 b* w- Y

- F$ U0 Z( ]! q& `* z3 `又唔洗參見咁大陣象~~
$ \  v' V: V% L, q我尊重你ma
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-5 19:25:$ I/ u4 E- _# i, @  A! K
9 G; q: K9 F5 d. p) Z) e' G+ D8 }
你講乜~~,唔明
; j* I/ n* g. ?, S8 A' W
really.check it by yourself
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。