<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區
返回列表 回復 發帖
你就無野出
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 01:57 AM:) Y% c( h+ R; r" F0 _

( X! I* ^; A0 t) I* W
- c9 X5 F6 t: n7 k! h為你好乍,版主幫你標題着左燈,等你易揾d~米亂開post
9 J5 S9 k2 v. h9 R7 y
9 j; x8 l+ {8 U' m5 {0 Z亦可以話警告佢咪再亂開 d "深宵乜乜物物區"
開 d "深宵乜乜物物區"有咩問題呢 ??
Originally posted by ckyckk at 2008-6-6 01:59 AM:
, A; s7 g# e2 u5 M! W% @2 S" b% Y1 e- x" x2 Y
' z' Q5 D1 I% @6 A' R( ?" l' j
亦可以話警告佢咪再亂開 d "深宵乜乜物物區"
+ v) {" n4 I$ E5 f

5 o8 X2 b& O& A& x/ S4 D# A6 N) a/ C* W! H) v( g
深宵笨熊玩雀區
4 i& J( d8 T1 y: y+ {" l. o  O- a. |2 ~7 ~
又幫佢着下燈先!
講開又講,& Y6 q1 u8 N. a& Y; L: c- D  b
你上次話磨杯豆漿過我咖,. c# f" ~2 o; Z- U* k2 Y
豆漿呢 ??
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:02 AM:
0 t8 h9 ?: M4 s% J' k開 d "深宵乜乜物物區"有咩問題呢 ??
% V8 @9 x; R( M# ^$ w

6 M- a$ q/ F8 {+ S1 h乜個舊帖有問題唔回得咩 ?
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:06 AM:
8 F3 A" A$ s/ h0 l講開又講,
% q, O8 D# R% I1 R你上次話磨杯豆漿過我咖,4 O; K* L: Z9 Q, ]" x/ f
豆漿呢 ??
3 @& w* J7 V. O- D
7 b8 ]( w, H) ^  l& T, D( p9 g咁刀仲記得: r5 ~! {( _: D/ t" ]2 C
好la~即刻磨俾你
$ q% w- R" E( r. }1 `呢杯正野我剩係俾阿jen乍,各位請勿偷飲

240 x 320 PIXEL下載

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 02:12 AM:
, F9 b) X2 Q# ]1 q0 f3 B& N7 l1 m  \
  k9 h7 F+ o: b5 y$ U+ [
; l( W; b* g# E( H- W. e* y$ G咁刀仲記得
) a2 @. Z, d) w) E2 o7 H好la~即刻磨俾你
: V; h; a. P% R2 a- R4 f* s# H呢杯正野我剩係俾阿jen乍,各位請勿偷飲
' ^) D% x# Y: p( x

+ a4 w- B' [) Z) w% g# |$ f呢杯野用咩磨咖先
Originally posted by jen01 at 2008-6-6 02:14 AM:
( \& O0 ]5 C5 d9 N( }7 f& f) n/ R, a
  E% C) ]& X; w
. w% y, k! k; T# d$ l( P3 g呢杯野用咩磨咖先
" q8 ~0 o& t+ [( |" {% c
" p6 P) N" W- A" y! D0 a  r9 d' t) H% z! p3 k3 s
嗲漿 ~ 呢d嘢梗係後花園磨咖la!
深夜會不會遇鬼?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (26FUN夜鬼)深夜揮手區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。