<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-23 22:22:# H# U: `6 W- k" I( y. p! m0 V5 t

* y+ e% S  |+ x, M  ?& m102破記錄??
7 Z0 s" c6 `6 ~8 \
: p2 E. B. B4 w% o
) k7 k; x! w' A( m4 `2 _
一個鐘之內嘛~
屎忽仔 !!! welcome back !!!!!!!!!!!!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:18 PM:0 T* [0 ?( t! N" M! A
1 D9 p! _$ l: R9 H! J/ T  h

, a1 G# z) t' M$ ^5 K2 }5 ?( D; `$ e: B+ t
有因必有果, 你今日所得嘅全賴你以往嘅付出~2 h2 G5 w" \: H) v
比心機, 以後要小心喇~
' S# g; v& o; |' q

6 f* ^& j3 L' q, H2 o. aBOYDWAN版主  Z. X6 r# b/ T) F
你加咁多分比我.....
' x7 v  b  m5 W+ f6 H) u" u我都唔知點多謝你好......

評分次數

Originally posted by ktwu2007 at 2008-6-23 22:29:
/ v! @4 s1 Q+ ~7 R6 j& X8 E" B: r8 W) ]
$ o3 U- @* ^5 P( d, K1 J0 g8 A5 V0 u2 A  w
BOYDWAN版主
( w( j/ }/ O! q( m你加咁多分比我.....  K# y5 i) Z/ @" Y6 F2 {! [  E
我都唔知點多謝你好......
7 d3 U$ N+ {+ D4 K) ^* ~/ g0 \
5 `, k9 z  m! `) p$ r) G( x! a無需要多謝, 繼續努力啦~
8 c5 j  R( s0 P% _; A  t
& ]( z/ e2 y* S3 F: T' G隻北極熊真係強勢回歸喎~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 10:33 PM:
* @/ @1 X5 `' U+ K
+ l9 M8 j- Q* A  J4 `6 o: ^( w- b" s! A7 p5 i; b; z
無需要多謝, 繼續努力啦~
# j+ Y  }" D$ M- x/ I7 P8 S3 o( g( V% v
明白, 我會做一個一等一的良好市民全力支持 26FUN
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 22:35:* L4 l( H8 v& k( b( i& o2 n
" R1 l1 A" O4 G# ~" o9 x# s( [
* f! x4 D- I1 [隻北極熊真係強勢回歸喎~
% M4 P+ ^% q3 B, J
3 M4 @( V2 j- @: o8 h哦 你洗版式加分
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 22:47:% p& L9 G6 ]' V" l! D+ |1 a' i
( ^2 n+ y8 b, v6 z
5 q5 u0 f" C" ^) j- S! A* ?& A
哦 你洗版式加分
4 A$ d$ z, ?6 x7 H& d/ D! d! K" u$ g

6 O+ d; P1 F- s) t( t咪炒我呀!!! 我喊咖~~~
其實版主點解會加咁多分呢
7 a2 ^" P8 r  a6 u/ i  @$ K9 D( J佢之前個account真係斷正先比人ban+ z# m) b' o2 D
新account都只係上黎吹水咋bo( O! a- e; B- ^* x0 J! |4 r
會唔會加得咁緊要呢
Originally posted by ch.chak at 2008-6-23 22:54:
0 p* \1 z3 d$ z; U9 T! f. Y其實版主點解會加咁多分呢) s  I+ E6 F* e
佢之前個account真係斷正先比人ban! n7 |8 m- x. @4 W3 l
新account都只係上黎吹水咋bo
' R( J8 Z: Y# C. b) T9 E會唔會加得咁緊要呢
' j- G/ v; ^# [
! ^, U6 e& V! ]1 @1 j
" M0 t& B" Q% Y; ]8 h0 s
加分, 只係希望呢個會員經過教訓之後以後知道應該點做, 佢唔係因為唔受EF 歡迎而被ban, 而係因為佢喺唔適當嘅場合講唔適當嘅嘢.4 }5 y" z! @1 J  u% `  h' G
加分, 係要呢位會員同其他版友明白, 只要係有心留喺EF 玩, 肯付出就一定任何時侯都有佢嘅藉位, 佢過往嘅付出絕對唔會白費.) Y2 L5 E  `# j0 @2 \& A. }
我所做嘅, 就係要會員明白, EF唔會離棄會員, 只希望會員會更珍惜呢度.
- t& t, r8 H: q% u: c
& m7 @7 z( i) O0 e9 @可能版友你會覺得吹水無乜特別, 但如果一個可以令其他人有迴響嘅會員, 佢嘅存在, 已經係論壇珍貴嘅資源, 區區分數又算得係乜?

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。