<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
" B: I9 c. |9 P9 G# a7 A; {7 e+ j1 G7 F& S
好呀! d 紅毛唔要臭o既就得了
/ P9 [6 j3 }1 yktwu2007 發表於 2010-6-28 23:16
: V0 M& L; m" Y& w) p5 @+ q: s& F$ O( P$ A0 J+ [8 W5 u; u

{7 L8 @( u: t0 s' u石屎先臭啫, 紅毛泥唔臭嘅~
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM[/quote]
7 e1 v9 X1 A! }6 x2 {! `/ B( v. @唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o
& f9 P4 N1 u1 I) L( v您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
& ?. M9 C2 u. V9 `$ O: d
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i7 O+ ^, J4 r8 I* O
您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖. 9 u" b* e  a# {' a$ r
我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM
- q, l7 s4 j& Q) a4 f- E, W唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰 ...7 z: ~" m. x3 B' N5 _
goodnicelady 發表於 2010-6-28 11:46 PM
9 S7 ^  `( s, ]7 z0 P) W! _
- L6 N; Y7 v: V3 _) v
係咪去剛比亞
# L. S" J0 P/ F4 ^1 h$ @  q) k8 |: z
/ c3 T" K2 y8 T2 f! O% i
係咪去剛比亞1 U9 B' I0 |! S
ktwu2007 發表於 2010-6-28 11:55 PM
去大陸再去大北烈顛...哈哈
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 11:31 PM2 f/ _6 u* |: W
唔駛三五七年咁誇張吓話??!其實我意思是移民兼醫病咯! 咪睇小自己嘅復原能力好喎~ 副偈大修啫,修就一定要修,但修成點就唔知咯! 我都試過, 放鬆心情好快無事, 唔係安慰您咖咁我又無擔心!死就安樂,唔死就快樂    h0 h; d- y+ ?/ f/ C& o0 p, j. I4 S" t4 x4 j8 w; N. @
您康復後神采飛揚艷光四射, 班麻甩佬仲唔爭崩頭咩, 咁仲唔係有難? 咁樣靠害D男人呀﹖唔好卦!我都已封塵了!即將被賣為人妻咯!結婚第三次咯!傳奇嗎﹖
9 `" x: C4 P* Q2 G9 w1 y* d6 r- B
買本notebook 咯, 依家d notebook 好經濟,唔係無NOTEBOOK呀!而係有人不比我玩呀!最實際嗰d 真係好抵用, 而且您養病期間用嚟打發時間都好吖~我是比人打發時間就真+ k( I+ g" r- C) x, |3 i
3 E2 s) e% Y/ T3 g$ |您咪學ruby 呀, 佢一聽到我覆述您嘅回覆即刻比個勝利手勢我睇喇..哈哈傻RUBY..我是賣身呀,明未呀﹖.
3 D) o/ w( B3 [/ t2 O2 w3 e我教ruby 姐中文嘅話, 恐怕唔係佢死就我亡, 一係就我比佢激到吐血死, 一係就我練死佢........... (佢話唔會比我死我又唔會捨得鍊死佢喎.........天哪~~~~~ )哈哈!你二個傻寶貝!真無你地修呢!9 C  \8 \8 s3 @% W# B+ P
goodnicelady 發表於 2010-6-28 23:46
9 Z" d/ U6 ?+ N% p. |& @) G* d9 g, I9 V' L8 P) S3 Z
完全明白了1 d  u  C0 r2 s" @
咁就更加唔係問題啦 只不過係換個地方換過對手, 只要您精神ok 就可以喇~6 t" b' T, h3 t5 s9 t- c
放心喎, 就算更熱情都要休息嘅, 您又唔係比人禁固, 有時間養好身體整頓好心情, 再慢慢搵我地喜喜哈哈咯; 無論點都好, 只要您一日無放棄自己, 一切屬於您嘅嘢都會繼續圍繞您身邊.
$ z% G0 M1 W. I4 }+ L無論如何, 享受唔同嘅地方, 唔同嘅生活, 發掘出未知嘅優點同樂趣, 先係令自己無悔人生.
  j* N# q$ m# g% Hruby 同我都好認同, "幸"與"辛" 所差的一筆, 就是取缺於自己有無勇氣去劃上.
& ^& |- O0 U" {' x2 k/ U% t: r我要同ruby 走喇, 聽日見啦靚花~ (ruby 話every women are beautiful flowers, so you are )
5 H. Z0 I3 d$ R6 P% V
+ N7 o) I: C: y0 r) c% G6 D+ Z. y
係咪去剛比亞9 V- D. [/ V2 J3 s
ktwu2007 發表於 2010-6-28 23:55
9 N  v% v+ P* b; r' Z2 i8 g
( i9 @& ?( }/ Y7 S# H/ o( l* ]
如果係就真係去搵巫醫咯~
  O2 Q! B; b$ L$ w4 `  P3 o聽日見喇老友記~
0 t  K4 P5 ]+ f& ~: `1 Z! _' T

; G4 ~$ d4 }3 l" N& h7 |$ [- s) ~! u
話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~/ Y( v1 G) D9 _& ~) Z& q
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
4 H; d3 _) U- E# mBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
點解全部人走晒過嚟
點解全部人走晒過嚟/ b5 L; w. E3 u! m' m& V
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
係一個謎
點解全部人走晒過嚟$ ?& S* Y( T7 P1 e/ h: C
奉命 發表於 2010-6-29 12:18 AM
5 G) {2 M3 u* [+ w% r* n- Y/ S7 M
7 }! H) O) S, u- M1 P可能係呢區版主真人靚仔d, 好似大大康
. ?7 N, @/ W2 k* B7 J; D) K
1 {: p, h  M+ C! ^
4 t7 @& [) r( e+ D! `. c3 c不過我地又駛唔駛係到開過新post叫 "掛住衰雞ckyckk,請速速現身!"吹吓水
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。