<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
詐詐帝唔攞粥我食﹖1 N1 B- j) X- b( A
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
* u% D9 f1 P. s
$ j& ~, l( c9 W, V4 F' ?
詐詐帝唔攞粥我食﹖
- Y9 H  m# R6 {1 C  J/ E$ egoodnicelady 發表於 2010-7-16 11:25 AM
$ W0 j1 u: ?- b( ^0 A* h/ ?3 z6 a( V$ e3 R5 R" [% Z$ [
暗您訓
7 ?! a9 w+ ]: P5 |
9 R% k8 ^/ t7 l0 B' F( I+ T$ X4 I/ |  A8 G+ B
暗您訓/ ^0 d, |! u, o( N+ a$ T: `2 u6 `
cGsP8r1kFh0- J+ i( F, q5 `% Z4 E1 i
月亮說 發表於 2010-7-16 12:22 PM
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖
本帖最後由 月亮說 於 2010-7-16 12:58 PM 編輯 : j3 R4 W# g) x, G2 O+ d8 d

y/ D7 b8 m' V
衰鬼呀!知我鐘意這首歌就用來哄番我﹖咁就唔拿粥我食﹖2 H% S! N, X- e! p$ x
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:35 PM
' R) c9 f+ G2 l4 L( W6 i
( C- \" R5 A. G' ^- F) [一早吃清光啦,一陣間有意米百合糖水(小甜的)要不要?
5 [! {* I3 M- T8 l

8 l/ ]" d) p' v, n+ P9 h" o一早吃清光啦,一陣間有意米糖水(小甜的)要不要?
" O( G; u% n, h% c5 c! ~* H- j月亮說 發表於 2010-7-16 12:53 PM
你肯送來給我點會唔要呢﹖
你肯送來給我點會唔要呢﹖
: n" Y' _/ n- |- s! Ugoodnicelady 發表於 2010-7-16 12:57 PM
+ ?3 X5 m/ B; e$ G) K$ O
) E) i3 x$ U! z/ F6 c
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
+ ?6 y$ ?7 g! E1 f3 X% F+ C: O$ ^: g& ]" ^
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的2 Y' U; v4 y: X: G% z. R
月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
何意見得﹖你住那裏架﹖
% C( F$ c. c2 H+ E3 y4 r4 T7 u8 S9 e- P; h4 f, P3 N
若然您住响我地格離街最好不過,你一定會同我媽咪好好傾的
  h4 P- Y' N' X" Y月亮說 發表於 2010-7-16 01:14 PM
坦白講!在呢度傾計一定要打字,自然好似口水多多!但其實真人的我是個文靜的女人,少說話之人!隔離鄰近是住貴姓都不知,因不會穿門過戶的去探人!我昨日見到一個少婦帶住二個釨細少的子女,因住隔離幾年都不識多講二句,咪關心問候吓她,為何幾年都不見佢丈夫,居然住了成接近十年先知佢先生過身幾年!當時頓感失言……可想而知我是幾咁少言少同隔離溝通啦…
哈`你地兩個好好傾咁喎~
# E* ^5 a& w1 e& E家姐你今日點呀?
哈`你地兩個好好傾咁喎~
; N; S) Z/ p6 W家姐你今日點呀?
5 f; M$ F- Y! S! l3 h% @: b自由神 發表於 2010-7-16 03:19 PM
今日好好多,無之前二日咁辛苦咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。