<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:26:
6 i3 U& y' Z$ |! [; V( M- E
8 \7 X. o7 T/ \  t9 |; \其實都唔係好大既,我都耐唔鍾打電話比佢嫁
4 I, a8 D; J# W4 j" s8 Z' h( h6 a5 g. F, W
咁樣的而且確會keep得好…
michael~~走左??
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:29:5 q, f4 P* z6 I# f3 M
1 U) N  ?. F4 @. M+ w4 B5 y
"其實我係一個幾花FIT既人,但...
4 W  w6 K8 j3 e) c9 i1 c

5 C0 a8 K9 M2 K; o係喎…左仔你唔怕你女友俾人咸濕咩if飲咗酒?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:29:
" R0 k" O. S% ^$ v6 gmichael~~走左??
# w7 M+ @2 f2 ?; c' F( k, \# i6 M
* M7 V; c, T0 G* h) P9 i
係度呀…係你樓上咋嘛!
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:29 AM:
; H6 }2 X, G7 l& w  g+ J
1 z, ]* G; Q. K- `+ P; S# I$ R
" b8 q+ H) c) F# P8 a: N& W# [5 t咁樣的而且確會keep得好…
: H; f3 |3 e4 E$ }
點解你地講到.好像分格兩地????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:29:4 r6 @: K( W! {  |7 x. M5 }$ Y
但係條女又去k又喝酒你唔怕...
9 H: l0 k/ L. X/ ^我都講左,我可以做咩,佢都可以咋,唔代表佢一定去做嘛
$ U9 K/ \7 b2 D: [5 A% P加上佢飲唔到就會打比我,我會驚咩??反而佢驚我醉酒做錯事咋
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:32:7 Z3 G5 N( M. I- b  h+ @
3 V$ T( x; v# m1 Q
點解你地講到.好像分格兩地????
% G4 Z$ x. p: b
, q+ ?# F2 z1 C2 y/ P8 w: j) p
er~~咁我唔識點講嘛~明咪得囉…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:29:* z- p7 d: i. Y( u0 t9 j

, ]6 U/ w& r/ v# r& d8 A$ S! A7 T+ V. i3 m! ?& N4 j( h4 t
咁樣的而且確會keep得好…
/ ]/ P( [; h7 o7 @; Q9 e係呀,仲自己d添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:33:4 F! W& b3 G2 h$ c, ~

8 G3 t) R7 @. d  P我都講左,我可以做咩,佢都可以咋,唔代表佢一定去做嘛
! ]: A; |1 A6 n6 Y* g, e加上佢飲唔到就會打比我,我會驚咩??反而佢驚我醉酒做錯事咋
5 C) Q5 q& j; J6 x
5 R* M- e& z0 o' n5 s
哈哈…我覺得你地相處得幾得意…
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:32:
7 q2 [0 T  L; ^* y3 z: W1 J
4 _; S5 Y  G$ L點解你地講到.好像分格兩地????
/ W7 }% p9 E2 I% j5 e! w唔係既,你唔覺有時成日都你地兩個人,會好悶嫁咩=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。