<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sky308 at 2005-12-18 02:14:/ s% ]! Y* |7 P/ I6 l
我完全覺得好似打仗..玩緊攻防戰...
  |6 q2 D. R$ j& }...
1 U! B" l2 E+ G
講真,其實話亂,但雙方都算就住。同當年打石崗差好遠。
Originally posted by sky308 at 2005-12-18 02:27:. }& B& S1 [; f# }
好緊張...有再一步消息請通知...我入左房冇開tv...麻煩你
) Q: K8 _6 M2 O. L: Q/ |8 ~1 a, @
將會拉佢地非法集會
麻煩你了機密兄
Originally posted by neitly at 2005-12-17 19:28:( i5 D+ b# d. I( @
新聞咁講,都唔知南韓啲人啱,定係啲警察啱......
. [/ e; c: a8 h
用下個腦啦,- u" o3 T) U7 O- Q- w8 Z$ ~6 H- c2 E
如果你俾人打到埋身,你會唔會反抗., L* A% x) y3 q. Y6 |& J6 ]
我想你是不會反抗,而是任人打個種.可憐!
Originally posted by Athlon 64 at 2005-12-18 08:39 AM:/ ^. Q: p' h5 f2 @: A! _
7 f( {! X, n0 o) n( Y+ g
用下個腦啦,
) f+ U6 U% h' v! K如果你俾人打到埋身,你會唔會反抗.. P2 E" q, q' ^. H  I0 G# t8 o
我想你是不會反抗,而是任人打個種.可憐!
9 ?* }$ F- B5 e: n+ L乜你係我咩?你又知我想做咩?!
6 K& P4 ^6 O# L, X' o6 |: Z$ u) Q- o6 \) z% z7 l. X/ d
咁勁走去做預言家喇.笨(唉,都唔知到時有冇人信你啲預言家粉腸呢?,真係陰公囉)
語無論次
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:6 \3 B4 b- b( D8 U4 r. t

! S2 a! p3 W( [! x9 M6 D. `哈哈,好難講丫
: f* Z7 Z8 p3 Y/ H
; o* }. T( D6 [, Y5 B4 W; U8 M3 j
haha
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 11:33 PM:5 Z% o  n" c# e1 U+ L" I) w! C% i
.\/." 係時候出解放軍喇
! F/ e% Z, `1 O: n; K" U6 u
香港警察搞唔掂..出解放軍,,,香港警察咪好無面??
Originally posted by Athlon 64 at 2005-12-18 10:49 AM:/ C) l2 q3 c) H
語無論次
0 g9 A( z% t8 x' t- k0 D好過你呢個人頭豬腦喇
Originally posted by neitly at 2005-12-18 01:16 PM:9 K, C( l/ d& y

G) l- i. J- @% T% L: W好過你呢個人頭豬腦喇
7 a4 |/ ]0 _1 }3 }) R$ y! e
唔好為農民鬧交啦
+ {1 g- }1 z8 w4 T各有立場啫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。