<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:13 AM:+ @& r: N/ J4 @
. J  y' d8 M1 o+ n, d, N
音樂?
9 S4 E7 [9 f  d我一直認為我係個音樂白痴
5 ]( O+ Q  A( M
' `: U# Y: @) n3 b
我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.=". S1 m' f9 e% \+ R9 }0 u0 \

/ `: u. o! A5 Q- G3 l7 d2 q: W7 \最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~
: a% @  R% ], c8 K/ G' O6 |0 R- L5 r
! a7 p) \% U) a# M2 n7 D& K% \不過如果唔想, 可以去net毛區~
Originally posted by Rika at 2005-6-29 03:16 AM:) L* r. l9 L1 s( n4 ]3 b( Y0 ~8 A% D
戀愛加校園,我諗無問題呀
7 j( W, d$ \5 F) k; N+ c
. i& _1 d5 {  G$ ]+ }# X8 ~% e
thank you KAKA~
大家都四圍睇law...加油呀!你地!
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:18 AM:' ]1 d, S/ j& c9 W) D: `0 a9 q2 z
/ o6 B; j, H3 d% [% _; B( ~
thank you KAKA~
0 I6 `% a/ S, S
諗住post響邊呀?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:17 AM:
) O6 Z. M8 y1 K- n8 R: z
8 B8 D. ^$ `2 W0 T2 \2 Y8 F  ]7 d1 |2 v8 `2 c7 O$ a8 m
我都係一個文學白痴, 咪又做左好文版主=.="
% \' p+ l1 L; R- y! ]0 F
9 R" G" G9 T' q4 a- F5 W最主要只係跟回覆數同內容評估個post好唔好~
) s) ^3 C3 z+ z$ w8 b
# z" P* R$ R* P+ n, n不過如果唔想, 可以去net毛區~
; _6 b* s1 q7 `- J
係咪一定要分區ga??
【icon小偷™】
四圍睇下唔係唔好
( W: s9 G  u. k7 c) U! n3 d* O- n; U  [9 ~問題係如果有D版睇漏左我地就做得唔夠全面喇+ q/ g' i2 a% R, k4 b. L; g
* d1 k( U& O% `( f, T
一係咁, 我地可以四圍睇" k' S# @: W8 s# L
但出新聞之前要同主要負責果版既記者溝通下先(響呢度). F% K$ C( o: P+ p# }
如果佢唔響度就搵我% I' Q5 P) ]4 G- o& ~# F& g' T' a/ }
我都唔響度就出左先~. p" o6 P. c5 s9 J$ J1 j
好唔好?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:' n2 e( f" a; Z7 v. V
四圍睇下唔係唔好" J* j' w- F3 ^' V( ~
問題係如果有D版睇...
' K' o$ [& S! g8 g+ |/ y' s
ok
; h4 L! r, ?6 u, I- B' X幾時開始,post響幾邊度?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 03:20 AM:
5 k* `& D$ A5 E3 E$ h  a- ^9 H4 Z3 @$ ~- t0 u1 S; N
係咪一定要分區ga??
& Y, Z' p0 S3 j  E
1 K% n/ y3 ~3 |7 H因為怕漏左, 因為好似無咩人去02版, 校園版
, d9 A9 M+ n7 k9 [, t# C9 b2 O俾左,雀見到我死梗8 X) M$ w( P2 E$ P

/ {5 h: g) b8 t9 r% N) t同有D區唔洗理
# _* g/ `! o* F4 w5 A' u. H* z好似政治, 100%果D
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:
7 _* \9 k5 Y  o8 c四圍睇下唔係唔好) k3 F- ?1 d9 x  ^
3 n7 h% W% d- _1 V我可以揀校園ma??
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:22 AM:
& {0 V3 w7 C8 P5 v% ]; n四圍睇下唔係唔好0 ]0 N2 ~3 C" S; w
$ C1 J) k3 ?, T% W. Y2 O

( {* V$ J8 M. |) A  a$ H不過有個問題~) a! f/ D2 V1 K" z+ W
怕唔怕會冇咩人入黎.........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。