<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:50 AM:* j4 ]1 d, d# e+ l3 M2 B- C

# J1 \4 ^1 R0 c" t' T: G
& g& X- F+ O0 H% Y- D) o, g會開一個區, 好似飲食天地, 電影咁
& W, H* p0 U6 r& @, r* j
% S! p3 M8 @. ]如果係置唔置頂好呢?
9 w  E( [- a# Y. H1 [冇咩人留意又係置頂既壞處  m- M* k% y( y' b. f
但係唔置頂好快又會沉(當我地幾個"記者"都唔o係度post既時候)
Originally posted by Rika at 2005-6-29 01:50 AM:
: b0 v$ N. E# D4 U& ?
  ?6 y% q) S, y0 @5 g1 w. o7 V5 [- q* I4 t* {) w. l/ B
我諗真係有可能會發生
+ O7 O9 u! ?7 {  o8 E# mx2
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:51 AM:
! T0 \6 [3 b. G9 T0 @6 }' t% b0 b5 V% S1 C7 `
/ a$ F2 A2 r5 f& [  h
要嫁~' q+ |- g* n5 Q+ m4 h% m0 M' ^
叻豬3號~& _- D6 m  b8 H" v
5 C" e. ^8 J8 P
不過記得就加色, 唔記得都無所謂~
( x2 M# u- f& f  P; ]$ B  w: v/ K- F8 G8 o. L; G3 p
最好加色la~有色吸引人睇多d,突出d............(個人認為)
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:51 AM:- Z" E4 a. ]4 P9 O) a  A2 T% i5 y
1 k& m8 Q$ k7 i- F6 \; Q

4 t0 R2 j, E  [0 C1 _4 K咁我地咪要小心d推介!!!
% d3 u# y4 A7 Q$ m) w8 D0 X* }7 I, C' E8 p2 l
係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:54 AM:
2 w+ ?/ j: B1 O% W$ g; q6 m) y
  y2 i- C0 ]7 o9 u7 E
0 x& S) J0 G: G  v4 Z係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
7 E: b; B: N, c- N3 A* @! j6 Q% V: I
$ U* |, g. x7 z9 w4 j但我想問推介係咪新topic or 舊topic都可以?
Originally posted by crap at 2005-6-29 01:54 AM:
1 @# U+ p8 `- g: l
. T; V  t% ?9 K" Q3 F
3 Z$ L1 a3 [6 @' [2 m  t係, 所以推介係睇回覆數同查看數, 咁就無得嘈
4 d) j9 {5 ~" h; W
咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
【icon小偷™】
Originally posted by michael86 at 2005-6-29 03:52 AM:
- b0 ~. m6 o( U# e3 H
# g2 T. f" L& X& D2 k) B$ U5 P* Z, [* T: e- O
如果係置唔置頂好呢?5 `9 }6 T5 a5 Y/ v$ j7 S
冇咩人留意又係置頂既壞處
2 F) e7 s" U9 ^- R' V但係唔置頂好快又會沉(當我地幾個"記者"都唔o係度post既時候)
) K3 U, K& H; @  J2 m
, D1 N4 C7 M- Z6 ^# J, ~
唔置呀~/ L( u) I8 u3 h" O, ?+ w
咁佢一有新野就會自己升上黎囉~$ C6 |8 i5 w2 O5 }! {
唔會好快沉既
1 c1 O3 s7 H- G# k; D# |3 n% ]我可以提昇佢家麻
a~~ hi all
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:55 AM:
( R' u  R% }; b* }2 v
0 p/ M2 r! K+ {/ ]( q+ @1 D+ S咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
. @0 w8 q9 N5 S) X! v

6 U8 `4 @! |2 z3 S. N4 y咁所以我地咪要推介下令到多d人入去law
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 01:55 AM:0 I" E4 A1 ]! ~$ o

6 |+ v9 i9 H& l) t- E咁如果有d幾好既yopic,但冇人回呢?
3 P4 A: a. C9 k" n( l自己先回; J9 Z2 e" B. B) Z8 a* P, b
然後再推介吧
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。