<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 05:29 PM 17:29:
# @: o7 B3 t$ f( Q
, L( Y, t% G8 _* @4 V點解咁問??
- c& y9 Q( O1 s" C0 x+ ]5 ^
因為好奇心咯!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-29 05:29 PM:, E2 h* ~0 Y& F7 m4 R
3 Y5 _5 N" [9 }4 i3 R
hi~~~
/ |0 J! e9 J% ]- T我好像沒見過你喔~~& k1 \) S# }/ `% u1 N9 n
歡迎~
* Z4 t# Z3 C' ~4 t2 g+ `# i% \% x" B4 K6 a% Y
- c! [% G3 X8 b4 Z! W6 G- E
前排唔係好想上來...............
Originally posted by simen022787 at 2005-6-29 05:27 PM:
) B; r- j8 D) B' I% B' M7 l$ h! u! fHI^^
# p. Z" N9 S( ~% h9 J9 `
你終於番黎啦,好狗不見~~
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 05:29 PM 17:29:2 `* ]( M" \8 Z  N9 l

& F& C* w* {: s( o( K7 `點解咁問??9 I* K) L& Z' Z
我唔似咩??
; O3 j. `- G) I8 i) z% T1 [* M8 X好難講丫嗎!!
. F0 H7 k0 p' r' Q: d# v8 w1 o% J如果我沒說你知道我是大馬人嗎?
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-29 05:30 PM:' Z3 x7 {: {9 P; u

2 }3 _( M5 J7 |: k$ G因為好奇心咯!
4 b+ e3 D" a- G- F9 m/ S# J我唔通唔似,點解個個都問我e個問題3 R' {% Y) @5 r1 Z
我係香港土生土長
【icon小偷™】
Hello( P; _( k8 ]2 _
岩岩訓醒
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-29 05:31 PM:
; _5 K! r8 v0 U4 D
* ^6 o% I8 J  F9 _# `) K/ l+ A; a好難講丫嗎!!- ]. X' y/ ~& ^3 u2 y# }4 m
如果我沒說你知道我是大馬人嗎?
7 Q' g; ~- K. a2 y8 A, R& t% }+ H
但我已經答過e個問題
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-29 05:30 PM:
7 M. D5 T$ e) M2 N4 ], O' i3 y0 {4 [& g* Q) m$ N1 A" L5 r
你終於番黎啦,好狗不見~~
  t7 u" U  h6 a+ W

1 K% o9 n' R- p( I" J我都好狗掛住你
再次突入
食D野先,轉個頭返
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。