<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by simen022787 at 2005-6-29 07:19 PM:7 t+ o. g. b8 `  A6 O. @8 P) a2 |
7 ?5 [% m; g5 }. f

* i0 M/ Y4 i/ a0 a" r+ l5 z5 @0 {都幾想去哈5 {7 y0 o# d5 h5 X! p: m9 L
可能對得唔好哈哈
1 M" D! |0 w. E
好地地一個女仔, 何必去果邊比人耍呢
1 z5 ]0 i3 C5 n6 t(我係咪誤會左??)
$ Z: x8 I2 @7 J. o' p& u1 ?" n3 l
[ Last edited by JCer on 2005-6-29 at 07:29 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by jublio at 2005-6-29 07:24 PM:, l$ k, G! ~/ X3 T9 i' b' p% f

2 S( W8 p, ^' D) i, o' }* N無錯!鬼叫我地有enfun綜合症咩…5 a! }0 @# b9 I: [
1 G" A! a4 F& R
唔知幾時出…我都想知…
4 U( ~+ Y5 R" D" X/ f& K! c
病入膏盲
Originally posted by simen022787 at 2005-6-29 07:19 PM:" H9 [6 ~1 ]/ x, F7 @8 d

0 ^  A! U- T- @) T4 T
7 T1 l2 Z/ s8 @. ]都幾想去哈6 ~" }5 L" |0 S" N4 k
可能對得唔好哈哈
/ q. X# J+ ?" C都幾有文采wor....
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by jublio at 2005-6-29 09:24 PM:6 a# u: x3 l/ F2 H

8 n9 w! @# u- Z& O, _. @無錯!鬼叫我地有enfun綜合症咩…
: _5 O4 E5 q7 f- L0 m/ g6 q" z: J, B, b
唔知幾時出…我都想知…
5 _  L2 ^/ `; h' Z6 V
5 }( G& C& q- Y有無醫學介既朋友可以教我地醫下呢個病...... 好大獲....5 A0 R" A, w& c
3 c) ?- j# Q" D6 r$ o
聽朝訓醒
Originally posted by william303 at 2005-6-29 09:27 PM:! C# k" c+ j2 w- P: J

- d; B1 X# `6 e& A6 W: V病入膏
; Q& R# F( @9 k2 D
* U3 l( Y' ]# e* P1 G$ x% ~病入膏
88 lar everyone....眼訓...
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by crap at 2005-6-29 07:29 PM:
7 W) {( H" ?, |0 c' k
( y# N, i' r8 F- L3 B
2 x$ y2 ]/ j; Z! _4 |# o. X3 p有無醫學介既朋友可以教我地醫下呢個病...... 好大獲....
) k# F: P8 j4 `3 F, ?0 L9 `
0 h; k" }- e" Y& [& `聽朝訓醒
% _/ [8 |$ h' R+ }  c, H+ H經專家引証,呢一個病係冇得醫既
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 09:30 PM:
$ v. k# V2 N& p0 v3 q) o88 lar everyone....眼訓...
9 j) w$ V' j/ I* C
! R9 c5 m# X7 `+ o早抖John~
Originally posted by johnwu at 2005-6-29 07:30 PM:
) v$ a3 P4 o* A) ^+ {9 _88 lar everyone....眼訓...
* D) e, G- j: O2 q; f88~~大導
Originally posted by william303 at 2005-6-29 19:30:
* n. R# K0 F# B, C2 [) n& M  T+ S/ x) y  x
經專家引証,呢一個病係冇得醫既
& G& Y7 j" B% w1 p超大獲…而家上少一日都唔得…=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。