<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-26 01:09 AM:5 b( i5 ~9 P- D3 t9 c+ h
/ y- R/ m9 t* I" e: ~4 G

6 H8 y; y; ]8 o/ N  ^! Y  E( d又係呢個理論......
* D( D5 d1 {# S% k. G觀點...
) |1 \# j! p6 w無左擋箭牌會自殺???
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:11 AM:
! g1 k7 }+ d; {( }& G# g
' W4 z- Y; U6 j9 p首選雙兒,我大男人
0 H( p$ W0 I2 d  _中意邊d角色呢又?
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:11 AM:
3 z8 m) M# H$ T( p
0 ?' _' ^: W7 t9 Y& o. a. W呀!仲有,見親金庸迷一定問,鐘意邊幾個角色?
6 b  s$ G4 s+ D% N
其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色
6 j! c5 x7 _: \如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:10:
7 {: w6 K3 M( \8 u2 T. z
4 S2 s: F) X! v+ d, s( q9 z如果我寫色文 , 會寫郭芙但唔會阿紫 , 因為佢好慘
7 t9 m5 T0 i& Z8 A3 v2 ?% q
郭芙真係吾算慘,抵死,無人迫過佢
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:15 AM:: D" A. Z; T" g& a4 d8 n; I0 D  |

1 p; \3 ^1 T+ x2 W, m4 P; u% \' M1 g7 k& C其實鐘意角色 , 唔一定係好人角色 , 我覺得最重要係角色有特色$ j: F: c. p+ l/ Z
如我網說睇果篇郭芙超乞人憎 , 但e個正正係特色所在
" E- F) _% W  {- q$ o
我都同意,歐陽峰我都好中意,頭先講過田伯光啦,楊逍我中意(唔算反派),向問天我都幾中意
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:! T3 @9 N+ L! c) }, V8 u) a4 D' S
! H1 y1 G6 x% ^! i  y
* R; r/ ~/ F; O/ X$ X% s0 a- c) S最重要係佢無為情犠牲過
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:16 AM:
. Z* P0 ^4 C% N. m* F( ?/ l8 i* U
1 o" z, J7 m8 D- ~
寵x壞,嬌生慣養
Originally posted by toro at 2007-5-26 01:15:
* F3 b& x/ n! Q+ e! o
+ M: v7 M7 r8 x& m" t0 q* k. l中意邊d角色呢又?
, y% N- i- j  i; D9 {" E
收工,返屋企先講
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-26 01:18 AM:/ p& ~1 {- h2 f0 |
8 }3 M& s8 y/ r4 F! t. |
最重要係佢無為情犠牲過
# R, r6 w8 `$ u7 N$ a; Q! D有,最後大戰嗰陣佢肯跪楊過去救佢老子公,對佢而言係ga喇
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-26 01:20 AM:
7 q9 Z% O; ]: V$ q" S# V" Q# b0 V* S" x$ L% l# t$ Z7 K
收工,返屋企先講
/ h. o7 u+ b2 M  D希望等到你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。